SAMSUN

Ekim Ayında Samsun Spora Doyacak

 
 175
Ekim Ayında Samsun Spora Doyacak - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun'da Ekim ayında Down sendromlu, metal ve otizmli sporcuların voleybol ve futbol şampiyonası, basketbolda kadınlar ve erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası ile yine basketbolda kadınlar Türkiye kupası maçlarının oynanacağını söyledi
Bafra Haber

 |  - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun'da Ekim ayında Down sendromlu, metal ve otizmli sporcuların voleybol ve futbol şampiyonası, basketbolda kadınlar ve erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası ile yine basketbolda kadınlar Türkiye kupası maçlarının oynanacağını söyledi

Ekim ayında Samsun'un spora doyacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun halkının bu organizasyonlara destek vermesini istedi. Özyurt, "Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan erkekler ve bayanlar Türkiye Voleybol Şampiyonası ile Türkiye Futbol Şampiyonası 1-20 Ekim tarihleri arasında Samsun'da yapılacak" dedi.

Kadınlar ve erkekler basketbolunda Cumhurbaşkanlığı kupalarının da Samsun'da oynanacağını belirten Özyurt, "2014-2015 sezonunun Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonlarını karşı karşıya getirecek olan 31. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı 7 Ekim 2015 Çarşamba günü Samsun'da oynanacak. Geçtiğimiz sezonu lig şampiyonu olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka ile Türkiye kupasını müzesine götüren Anadolu Efes arasında 31. Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşması Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda oynanacak. Yine akabinde 8-9-11 Ekim tarihlerinde Kadınlar Basketbol Süper Ligi Türkiye Kupası Eleme Grubu Samsun'da yer alan eski Yaşar Doğu Spor Salonu, Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu olmak üzere 4 ayrı salonda oynanacak. Yine 10 Ekim'de Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe ile Galatasaray takımları 23. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası için Samsun'da karşılaşacaklar. Türkiye kupasını oynayacak olan takımlar 6 Ekim'de ilimize giriş yapacaklar. Erkekler ve kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası öncesi yapılacak olan basın açıklamalarını da Samsun'un simgesi olan Atatürk Anıtı'nda yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

2017 yılında Samsun'da yapılacak olan İşitme Engelliler Deaflympics oyunları için dünya olimpiyat delegasyonlarının da Samsun'da gelerek bir takım incelemelerde bulunacağının altını çizen Özyurt, "21 Ekim tarihinde İşitme Engelliler Deaflympics oyunları için dünya olimpiyat delegasyonları şehrimizde olacaklar. Hem tesislerimiz, hem konaklama yerleri, ulaşım konusu ve diğer turizm alanlarına kadar ilimizde incelemelerde bulunacaklar. Bunlar bir hafta Samsun'da kalacaklar. 2017 yılında Samsun'da yapılacak olan Deaflympics 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları ile ilgili ciddi anlamda son eksiklikler gözden geçirilecek. Ekim ayında güzel bir yoğunluk olacak. Takımlarımız güzel atmosferde güzel müsabakalar gerçekleştirecek" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ekim Ayında Samsun Spora Doyacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0