GÜNDEM

Eğitim İş Farklı Bir Şekilde Eleştirdi

 
 522
Eğitim İş Farklı Bir Şekilde Eleştirdi - Eğitim İş Bafra Temsilcisi Atakan Şen, "Eğitimdeki karmaşa sizi endişelendirmesin"  dedi.
Bafra Haber

 |  - Eğitim İş Bafra Temsilcisi Atakan Şen, "Eğitimdeki karmaşa sizi endişelendirmesin"  dedi.

Eğitim İş Bafra Temsilcisi Atakan Şen, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile gönderdiği açıklamada, eğitim sorunlarını farklı bir şekilde eleştirdi. Öğrencilere mesajlar gönderen Atakan Şen`in açıklaması şu şekilde:

"Sevgili Öğrenciler, 2014-2015Eğitim Öğretim yılının bir takım sorunlarla başlıyor olmasının, sizin heyecan ve azminizi kırmayacağını ümit ediyoruz.
Siz yavrularımızın çok değerli ve vazgeçilmez olduğunuzu unutmamanızı istiyoruz.

Eğitimdeki karmaşa sizi endişelendirmesin. Biliyoruz ki sizin kadar anne babalar ve öğretmenler de bu karmaşadan tedirgin. Biz eğitimciler, siz sevgili yavrularımızın geleceğinin şekillenmesinde elimizden geldiği kadar yanınızda olacağımızı unutmayın.

Yeni yönetici atama yönetmeliği ile tüm kurumların yöneticileri iktidarının büro çalışanları haline getirilmiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim öğretim ortamının huzurlu olması gerekirken öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin verimli olamayacağı ortamlar yaratılarak aslında özelleştirmelere alt yapı mı hazırlanmaktadır?

 Sevgili Öğrencilerimiz, geleceğinden emin olamamak, aldığı eğitimden sonra değişen sınav sistemleri ile karşılaşmak. Hedeflerinizi yok etmesin. Biz eğitimciler olarak sizin gelecekteki başarılarınıza inanıyor, bu arzuyla çalışıyoruz. 

Unutmayın ki geleceği sizler şekillendireceksiniz. Size Güveniyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eğitim İş Farklı Bir Şekilde Eleştirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0