GÜNDEM

Eğitim-iş Bafra Temsilciliği Bombalı Saldırıyı Kınadı

 
 504
Eğitim-iş Bafra TemsilciliğiBombalı Saldırıyı Kınadı - Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Bafra Temsilciliği yayımladığı basın açıklamasıyla Ankara`da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.
Bafra Haber

 |  - Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Bafra Temsilciliği yayımladığı basın açıklamasıyla Ankara`da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

ANKARA`DAKİ BOMBALI SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

 Eğitim-İş`in yayımladığı 

Ankara`da düzenlenen "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi"  mitingi alanında gerçekleştirilen ve çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Terör nereden gelirse gelsin bir insanlık suçudur.

Ülkemiz son dönemde yoğun şiddet olaylarına maruz kalmaktadır. Akan kan ve şiddet olaylarının, siyasal iktidarın "iktidardan uzaklaşma" sürecine denk gelmesi asla bir tesadüf olarak kabul edilemez. Kumpas ve kaos siyasetinin ülkemizi sürüklediği yeri artık herkes görmektedir. Tam da 1 Kasım seçimleri öncesi gerçekleştirilen bu saldırı akıllara 7 Haziran seçimlerinden hemen önce Diyarbakır`da ve 20 Temmuz`da Suruç`ta yaşanan bombalı saldırıları getirmiştir. Bir kez daha ülkede şiddet ve kaos ortamı yaratılmaya çalışılmaktadır. Tüm tarafların, yaratılmak istenen kaos ortamına karşı sağduyulu davranması gerekmektedir. Yaşananlar ülkemizde demokrasiye ve hukuka olan ihtiyacı bir kez daha ortaya koymuştur. Unutulmamalıdır ki, terörden ve kaostan beslenenler elbet bir gün hesap verecektir.

Eğitim-İş olarak hükümete çağrıda bulunuyoruz. Saldırının faillerinin bir an önce ortaya çıkarılmasını, barış içinde, huzurlu, güvenli bir seçim ortamının tesis edilmesini talep ediyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

 

EĞİTİM İŞ BAFRA YÖNETİMİ

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eğitim-iş Bafra Temsilciliği Bombalı Saldırıyı Kınadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0