SAMSUN

'Eğiticilerin Eğitimi Kursu'nun Kapanışı Yapıldı

 
 59
'Eğiticilerin Eğitimi Kursu'nun Kapanışı Yapıldı - Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) akademik personel için düzenlediği Eğiticilerin Eğitimi Kursu'nun sekizinci dönemi tamamlandı
Bafra Haber

 |  - Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) akademik personel için düzenlediği Eğiticilerin Eğitimi Kursu'nun sekizinci dönemi tamamlandı

01-05 Şubat tarihleri arasında; Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi'nden 15, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi'nden 5, İletişim Fakültesi'nden ve Diş Hekimliği Fakültesi'nden 10'ar akademisyen olmak üzere toplam 40 akademisyenle gerçekleştirilen Eğiticilerin Eğitimi Kursu, OMTEL Otel'de gerçekleştirilen sertifika töreniyle sona erdi.

Sertifika törenine katılan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, öğretmenliğin dinamik bir süreç olduğunu ve kendileri de birer öğretmen olan akademisyenlerin sürekli bir şekilde bilgilerini güncellenmesi gerektiğini söyledi. Hüseyin Akan, üniversitede görev yapan bütün akademisyenlerin verilen eğitimlerden yararlanması gerektiğini de vurguladı. Eğitimi düzenleyen öğretim üyelerinin yaklaşık iki yıldır hiçbir karşılık beklemeden bu eğitimlerini düzenlediklerini belirten Akan, kursu düzenleyenlere teşekkür etti ve katılımcılara sertifikalarını verdi.

Projenin yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Bayram Özer ise yaptığı konuşmada, "Şimdiye kadar üniversitemiz bünyesinde ilki Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olmak üzere Sivil Havacık Yüksek Okulu, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültelerinden toplam 189 akademisyenle gerçekleştirdiğimiz eğitimlere katılım, bu eğitimle birlikte toplam 229 akademisyene ulaşmıştır" dedi.

Özer, projenin bu eğitimle birlikte tamamlandığını ifade etti. Sertifika programı hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 'Eğiticilerin Eğitimi Kursu'nun Kapanışı Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0