ULUSAL

Dudak Güzelleştirici Ruj Geliyor

 
 330
Dudak Güzelleştirici Ruj Geliyor - Estetik International Sağlık Grubu, dudaklarda belirgin bir dolgu etkisine neden olan ve dudaklardaki yıpranmayı tedavi edici özelliklerinin yanı sıra, yaşlanma belirtilerinin önüne geçen "dudak güzelleştirici "ruj serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Bafra Haber

 |  - Estetik International Sağlık Grubu, dudaklarda belirgin bir dolgu etkisine neden olan ve dudaklardaki yıpranmayı tedavi edici özelliklerinin yanı sıra, yaşlanma belirtilerinin önüne geçen "dudak güzelleştirici "ruj serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Dudaklar yüzün en dikkat çeken bölgesidir. Hareketli anatomisi ve dış etkenlere daha çabuk maruz kalan konumu, dudaklara ekstra bir bakımın yapılmasını gerekli kılar" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur "Kapsamlı bir araştırma ve laboratuvar incelemelerinden sonra bize sunulan bu ruj serisi, hem bakım yapan, hem de güzellik ögelerini içinde barındıran bir ürün. Bu sebeple serinin adına "dudak güzelleştirici" ismini verdik " dedi.

HACİM, NEM VE TEDAVİ
"Bilimsel olarak formüle edilmiş bu ürün, içeriğindeki kolajen ve antioksidanlarla her şeyden evvel yaşlanma karşıtı bir dudak terapisi özelliğine sahip. Güneş gibi farklı pek çok zararlı etkiye maruz kalan dudakları tedavi ediyor. Hyalüronik asit içeriğiyle dudaklara nem kazandırıyor, hacmini artırıyor ve bölgeyi güçlendiriyor" açıklamalarında bulunan Cihantimur, bu ürünü dudaklarında hacim, yaşlanma ve nem sorunu olanların rahatlıkla kullanabileceğini söyledi.

10 DAKİKADA 2 MM DOLGUNLAŞMA
"Üretici firmanın laboratuvar sonuçlarını incelediğimizde, ürün sürüldükten 10 dakika sonra 2 mm kadar dolgunlaştırıcı ve günlük nem ihtiyacını karşılayan özelliklere sahip. 1 ay sonra ise, dudaklarda belirgin kontur çizgisi, dudak renginde iyileşme, pürüzsüzlük ve doygun nem oranı gözlemleniyor" ifadelerini kullanan Cihantimur, dudak güzelleştirici ruj serisini özellikle pratik bir şekilde hem makyaj hem de bakım yapmak isteyenlere ve dudaklarına dolgu uygulaması yaptıran hastalarına önerdiklerini, tek bir ürünle dudak bakımının yapılabildiğini ayrıca dolgunluk ve belirgin bir büyüme sağlanabildiğini dile getirdi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dudak Güzelleştirici Ruj Geliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0