SAMSUN

Dragon Bot Türkiye Şampiyonlarından Başkan Topaloğlu`na Ziyaret

 
 546
Dragon Bot TürkiyeŞampiyonlarından Başkan Topaloğlu`na Ziyaret - 20- 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul`da düzenlenen Dragon bot yarışlarında 19 Mayıs İlçesi Göktürkler Dragon Bot Kürek takımı Türkiye Şampiyonu oldu.
Bafra Haber

 |  - 20- 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul`da düzenlenen Dragon bot yarışlarında 19 Mayıs İlçesi Göktürkler Dragon Bot Kürek takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye`yi temsilen Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Göktürkler Dragon Bot Takımı 168 takım içinde birinci olarak Türkiye`deki tüm rekorları alt-üst etti.

Göktürkler Dragon Bot Kürek takımı sevincini paylaşmak için 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu`nu makamında ziyaret etti.

Başkan Topaloğlu`na bu süreçte vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Dragon bot takımı Avrupa şampiyonasında da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdi.

Başkan Topaloğlu "Öncelikle Göktürkler Dragon Bot Kürek Takımımızı bir kez daha başarılarından dolayı tebrik ediyorum "dedi. Desteklerini sürdüreceklerini belirten başkan Topaloğlu" Böyle güzel başarılar olduğu sürece gençlerimizin her zaman arkasındayız. Vermiş olduğumuz hiçbir destek boşuna çıkmamıştır. İlçemizde sporla ilgilenen gençlerimiz hep yüzümüzü güldürmüştür "dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dragon Bot Türkiye Şampiyonlarından Başkan Topaloğlu`na Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0