GÜNDEM

Dondurmacıda Park Rezaleti

 
 225
Dondurmacıda Park Rezaleti - Sorumlu Vatandaş Haberi / Samsun`un Bafra İlçesinde sorumlu bir vatandaş 19 Mayıs Parkı kavşağındaki bir dondurmacının önüne park edip, İsmet Paşa Caddesine gitmek isteyen araç sürücülerinin geçiş hakkını engelleyerek dondurma yiyenlere tepki olarak bu haberi gönderdi.
Bafra Haber

 |  - Sorumlu Vatandaş Haberi / Samsun`un Bafra İlçesinde sorumlu bir vatandaş 19 Mayıs Parkı kavşağındaki bir dondurmacının önüne park edip, İsmet Paşa Caddesine gitmek isteyen araç sürücülerinin geçiş hakkını engelleyerek dondurma yiyenlere tepki olarak bu haberi gönderdi.

Bu durumdan şikayetçi olan vatandaş şunları söyledi:

 "Dün akşam saat 23.00 civarında aracımla Cumhuriyet Caddesinden evime seyir halindeydim. 19 Mayıs Parkının bulunduğu kavşaktan İsmet Paşa Caddesine gireceğim sırada köşede yeni açılan dondurmacının önünde, gidiş yoluma göre sıralı bir vaziyette araçlar park etmişti.

Belli ki bunların sahipleri araçlarını masalarının dibine çekmiş dondurma yiyorlardı. Yemelerine bir şey demiyorum. Afiyet şeker olsun. Fakat o araçları daha müsait bir yere çekip de yeseniz nasıl olur acaba?

Benim geçiş hakkımı engelleyemezsiniz kardeşim. Size bu hakkı kim veriyor? İşin ilginç tarafı o yola daha önceden yol ayırıcılar koymuşlardı. O yol ayırıcıları kim söktü. Trafik polisleri burayı hiç görmezler mi? Oradan hiç geçmezler mi?

Neyse, karşıdan gelen araçların (İsmet Paşa Caddesinden bana doğru) geçmesini bir müddet bekledim. Boşluk olduğu anda park etmiş araçları geçerek yol bölücünün böldüğü şeridime gireceğim. Ama ne gezer, baktım karşıdan gelen araçların biteceği yok. Bu sefer benim gibi bekleyen önümdeki araç mecburen M.Akif Ersoy caddesine direksiyon kırdı. Bende İshaklı Caddesinden devam etmek zorunda kaldım. Millet tatlı tatlı dondurmasını yerken ben de ağlanacak halimize acı acı güldüm." İlgililere duyurulur.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dondurmacıda Park Rezaleti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0