ULUSAL

Diyet İle İlgili Doğru Bilinen Yanlışlar Bu Kitapta

 
 239
Diyet İle İlgili DoğruBilinen Yanlışlar Bu Kitapta - Araştırmacı Sencer Bulut`un `Aslında Diyet` adlı kitabı, diyet ile ilgili doğru bilinen yanlışları ortaya koyuyor.
Bafra Haber

 |  - Araştırmacı Sencer Bulut`un `Aslında Diyet` adlı kitabı, diyet ile ilgili doğru bilinen yanlışları ortaya koyuyor.

Araştırmacı Sencer Bulut, uzun su ¨ren çalışmaları sonucunda yeni kitabı `Aslında Diyet` ile ezber bozacak detayları okuyucularının bilgisine sundu. Aslında Diyet, konuyla ilgilenenlere yepyeni bilgiler sunacak bir çalışma olarak; Hepimiz diyet hakkında birtakım bilgilere sahibiz ama bu bilgiler ne kadar doğru? Ya kilo almaktan koktuğumuz için öcu ¨ gibi kaçtığımız besinler aslında vu ¨cudumuzun dostuysa? Ya bugu ¨ne kadar masum bildiğimiz besinler aslında kilo almamızın baş sorumlularıysa? sorularının cevaplarını veriyor.

Eylül ayda ilk baskısını yapan `Aslında Diyet`, Agete yayınevinden çıktı. Diyet hakkında doğru bilinen bir çok yanlışı ayrıntıları ile işleyen kitap, konuyla ilgilenenlere yepyeni bilgiler sunacak bir çalışma olarak okuyucu ile buluştu. Kitap, Agate`nin internet sitesi www.figurdesigns.com ve DR ile İdefix`ten de online olarak temin edilebiliyor, önümüzdeki hafta başında DR mağazalarında da bulunabilecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Diyet İle İlgili Doğru Bilinen Yanlışlar Bu Kitapta içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0