ULUSAL

Diyarbakır`daki Terör Saldırısında 1 Şehit, 23 Yaralı

 
 76
Diyarbakır`daki Terör Saldırısında1 Şehit, 23 Yaralı - Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır-Dicle İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucunda, bir askerin şehit olduğunu, 20 asker ve 3 yakınının ise yaralandığını açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır-Dicle İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucunda, bir askerin şehit olduğunu, 20 asker ve 3 yakınının ise yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı`ndan yapılan açıklamada, "01 Mayıs 2016 Pazar günü saat 21.40 sularında, kışla içinde lojmanların da bulunduğu Diyarbakır-Dicle İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucunda, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 20 kahraman silah arkadaşımız ve onların üç yakını yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir" denildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah`tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız ile yakınlarına acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Diyarbakır`daki Terör Saldırısında 1 Şehit, 23 Yaralı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0