GÜNDEM

Dikkat Yusuf Ziya Kafa Koparacak!

 
 75
Dikkat Yusuf Ziya Kafa Koparacak! - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra muhtarlarının ziyaretinde ilginç ifadelerde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra muhtarlarının ziyaretinde ilginç ifadelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eden Bafra muhtarları, Yılmaz'dan bazı isteklerde bulundu. Muhtarlardan bir tanesi bazı kişilerin, ikili ilişkiler ile "telefon açarak" hizmeti kendi bölgesine sevk ettiğini iddia etti. Yılmaz, bu iddiaya çok sert tepki gösterdi.
Bafra`da görev yapan Büyükşehir çalışanlarına gözdağı veren Yusuf Ziya Yılmaz, hızını alamadı ve...
İşte o konuşma:
"Burada yaptığımızın yarısını başka ilçelerde yapmadık. Yine de yapacağız ama bensize bir şey söylüyorum, "Geçen sene İl Özel İdaresi Bafra`da ne kadar asfalt yaptı. İl Özel İdaresinin 2-3 yılda yaptığı asfaltın toplamından daha az asfalt yapmışsak bu sene..."   

Elimizden gelen her şeyi de yapacağız. Ama gömü de bulmadık. Onu da söyleyeyim. Yani böyle yapamayacağımız şeyleri konuşan üsluplarda da değiliz. Çünkü hesaplı kitaplı, devletin imkanlarını titiz kullanan ve gecesini gündüzüne katmayan hiçbir adamla da işimiz yok.
Bizim adamımız oraya gelir. Birinin telefonuyla oraya buraya geleceği anlamında bir şey olmaz bizde. Anında kafasını koparırım o adamın. Ona telefon edenin de kafasını koparırım onu söyleyeyim.
Çünkü böyle bir yanlışlık olursa benim kafamı da koparacak birileri varda onun için. Öyle değil bu işler, bu işler bitti artık."   

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dikkat Yusuf Ziya Kafa Koparacak! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0