GÜNDEM

Devlet Köylü El Ele Verdi Öğrencilere Resim Sergisi Açtı

 
 61
Devlet Köylü El EleVerdi Öğrencilere Resim Sergisi Açtı - Kuşçular Köyündeki Gülizar Kahvecioğlu ilköğretim okulunda devlet ve köylü olarak imece usulüyle yapılan hizmetler ile öğrencilerin yılsonu resim-iş eğitim sergisinin açılışı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Kuşçular Köyündeki Gülizar Kahvecioğlu ilköğretim okulunda devlet ve köylü olarak imece usulüyle yapılan hizmetler ile öğrencilerin yılsonu resim-iş eğitim sergisinin açılışı yapıldı.

Düzenlenen programa Kaymakam Halis Arslan, Milli Eğitim Müdürü M.Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve vakfı Müdürü Hasan İrer, Sağlık Grup Başkanı Aytaç Akın, Samsun Büyükşehir Belediyesinden Saski Bölge Müdürü Yakup Tulum, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

İlk olarak 2014-2015 sezonun da öğrenciler tarafından derslerinde işledikleri ve yapmış oldukları resimler ve ayrıca iş teknik sergisinin açılışı yapıldı.

Sergi açılışı öncesi Kaymakam Halis Arslan kısa bir konuşma yaparak; "2014-2015 sezonunun son zamanlarına yaklaşmış durumdayız. Hepinizin karnelerini çok iyi notlarla dolu olmasını istiyorum. Bu arada ayrıca siz öğrencilere Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından bir jest yapılmıştır. Küçük çocukların ve sizden daha küçüklerin boş vakitlerini değerlendirmek için onların kaynaşmasını sağlamak için bir çocuk oyun parkı alanını yapmışlardır. Bu nedenle Samsun Büyükşehir Belediyesine böyle bir hizmeti sunduklarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Birde okulun bahçesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından park ve dinlenme yerleri yaptırılmıştır. Okulun çıkış ana yolun kenarına ise kaldırım döşendi. Ayrıca gördüğüm kadarıyla Kuşçular mahallesinde imece usulü özelliğini kazanmış durumdadır. Kuşçular mahallesi sakinleri tarafından özürlü öğrenciler için Nurullah Özmen tarafından okula rahat girebilmeleri konusunda engelli rampası yapıldı. Turgut Turhan tarafından ise engelli lavabosu yapılmıştır.  Ayrıca bu hayırseverleri de yürekten kutluyorum. Sizler de böylesine güzellikleri yaşatanlar için derslerinize çok iyi çalışın, boş vakitlerinizde kitap okuyup, spor yapın."  dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Devlet Köylü El Ele Verdi Öğrencilere Resim Sergisi Açtı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0