SAMSUN

GENÇ MİLLİ TAKIM, SAMSUN'DA KAMPA GİRECEK

 
 233
GENÇ MİLLİ TAKIM, SAMSUN'DA KAMPA GİRECEK - Türkiye Genç Milli Takımı,  Finlandiya Genç Milli Takımı ile 2 hazırlık maçı yapmak için yarın Samsun'da kampa girecek. Alınan bilgiye göre, Genç Milli Takım kafilesi, yarın saat 10.55 sularında uçakla Samsun'a gelecek. Büyük Samsun Otel'inde 8 gün kamp yapacak olan Genç Milli Takım, 2 Mart Salı günü saat 13.30'da Bafra İlçe Stadyumu'nda, 4 Mart Perşembe günü de saat 12.00'de Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Finlandiya Genç Milli Takımı ile özel maç yapacak.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Türkiye Genç Milli Takımı, Finlandiya Genç Milli Takımı ile 2 hazırlık maçı yapmak için yarın Samsun'da kampa girecek. Alınan bilgiye göre, Genç Milli Takım kafilesi, yarın saat 10.55 sularında uçakla Samsun'a gelecek. Büyük Samsun Otel'inde 8 gün kamp yapacak olan Genç Milli Takım, 2 Mart Salı günü saat 13.30'da Bafra İlçe Stadyumu'nda, 4 Mart Perşembe günü de saat 12.00'de Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Finlandiya Genç Milli Takımı ile özel maç yapacak.

Türkiye Genç Milli Takımı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Ufuk Ali, Mustafa Beşir (Trabzonspor), Ersoy Uçtu, Gürkan Saatçioğlu, Recep Ata, Taner Aras, Sedat Depreli (Galatasaray), Hakan Söyler (Petrolofisi), Senad Muratoğulları (Çanakkale Dardanel), Furkan İlker Baştan, Can Ulun (Samsunspor), İbrahim Yavuz (Gaziosmanpaşa), Mehmet Ayaz (Fenerbahçe), Mustafa Çiçek, Mehmet Dal (Bursaspor), Ali Yılmaz (Adana Demirspor), Hakan Kuş (SV Rosenheim) ve Yasin Karaca (Anderlech)

Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü Yusuf Şimşek, bütün Samsunlular'ı idman ve özel maça beklediklerini belirterek, "Samsun'da ilk defa Genç Milli Takım yabancı bir takımla özel maç yapacak. Bu maça bütün futbolseverleri bekliyoruz. Maçlar ücretsiz seyredilebilecek" dedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • GENÇ MİLLİ TAKIM, SAMSUN'DA KAMPA GİRECEK içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0