GÜNDEM

Bafra Halk-lis Başkanı Bahar Uluçay: Onlar Denizi Astılar, Bizler Okyanus Olup Geri Geliyoruz.

 
 688
Bafra Halk-lis Başkanı Bahar Uluçay: OnlarDenizi Astılar, Bizler Okyanus Olup Geri Geliyoruz. - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Halk-Lis Başkanı Bahar Uluçay, "Onlar denizi astılar, bizler okyanus olup geri geliyoruz." dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Halk-Lis Başkanı Bahar Uluçay, "Onlar denizi astılar, bizler okyanus olup geri geliyoruz." dedi.

Bafra Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları lise teşkilatı Bafra Halk-Lis, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan`ın idamının 43.yıl dönümünde basın açıklaması yaptı.

Bafra Halk-Lis Başkanı Bahar Uluçay`ın yaptığı basın açıklaması şöyle:

Bugün, 6 Mayıs tarihine kara leke süren olayı anmak için buradayız. Bundan tam 43 yıl önce canımız, 3 fidanımız, acımasızca, kin ve nefret duygularıyla katledilmiştir. Tarih bu kara lekeyi ne unutacak ne de affedecektir.

Deniz, Yusuf ve Hüseyin...  68 kuşağının unutulmaz devrimcileri, Tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye için öne atılmış ve bu uğurda kendi canlarını korkusuzca feda etmişlerdir. Fakat kendi menfaatlerini Türkiye`nin önüne koyanlar bu amacı gerçekleştirmelerine izin vermemişlerdir.

Deniz bu konuda "˜Biz hiçbir zaman bütün çabamıza rağmen Türkiye`nin bağımsızlığını temin edemedik. Bugüne kadar da bu özlem içinde kaldık.` demiştir.

O günden bugüne 43 yıl geçti. Onlar denizi astılar, bizler okyanus olup geri geliyoruz.

Bizler, Türkiye`nin geleceği olarak denizlerden kalan mirası gerçekleştirmek için mücadele edecek, onların katili olan faşist, emperyalist ve kapitalist zihniyetten hesabını soracağız.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Halk-lis Başkanı Bahar Uluçay: Onlar Denizi Astılar, Bizler Okyanus Olup Geri Geliyoruz. içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0