SPOR

Dededağspordan Hacınabiye 4 Gol

 
 1043
Dededağspordan Hacınabiye 4 Gol - Bafra Dededağıspor, U 17 Ligi Maçı`nda; rakibi Bafra Hacınabispor`u 4-0 mağlup etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Dededağıspor, U 17 Ligi Maçı`nda; rakibi Bafra Hacınabispor`u 4-0 mağlup etti.

Her iki takımın da istekli oynadığı maçta goller, heyecan ve zaman zaman havada uçan sarı kartlar vardı her iki takım da centilmence bir oyunla takdir topladılar.

 Yeşil- beyaz formayla oynayan Dededağıspor ilk yarıyı 15.dakikada Erdoğan Caner ve 18.dakikada Ömer Kurt`un golleriyle 2-0 tamamladı. 2. Yarı`da da zevkli ve güzel bir maç vardı sahada. Maçın 65. dakikasında Ertuğrul ve 74. dakikada Kadir`in kaydettiği gollerle, Dededağı Hacınabispor`u 4-0 mağlup etti.

Hacınabispor Antrenörü Erdoğan Genç as oyunculardan yoksun bir şekilde maça çıktıklarını buna rağmen oyuncularının ellerinden geleni yaptıklarını söylerken Dededağıspor Antrenörü Hürriyet Özdinç ise takımının son maçlarda elde ettiği farkı galibiyetlerden oldukça memnun ve takımın gidişatından çok umutlu olduğunu söyleyerek her iki takım oyuncularını da kutladı.

Dededağıspor: Süleyman, Kadir, Erdoğan Caner, Emrullah, Hakan, Yunus, Nazar, İsmail, Ömer, Ertuğrul, İsmet. Yedekler: Celal, Sefer, Erdoğan Keskin, Sefa, Özcan, Şinasi

Antrenör: Hürriyet Özdinç

Bafra Hacınabispor: Volkan, Muhammet, Bayram, Ömer, Batuhan Arslan, Bayram, Umut, Selim, Mahir, Salih, Batuhan Yılmaz Yedekler: Ferhat, Levent, Eren, Bünyamin

Antrenörler: Erdoğan Genç- Cem Çatmakaş

Hakemler: Ekrem Seymenoğlu( Orta Hakem), Tuğrul Akkoyun(Yrd. Hakem), Sezgin Yıldırım( Yrd. Hakem)

Gözlemci: Helim Balakçı, Saha Komiseri: İbrahim Sağlam

Maç bitiminde Dedeağısporlu oyuncular sevinirken Hacınabispor`da ise üzüntü vardı fakat her iki takım da sahadan dostca ayrıldı. Bu arada maça ilgi yok denecek kadar azdı. Dededağı taraftarları ise kendilerine ayrılan tribünden maçı izlediler.

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dededağspordan Hacınabiye 4 Gol içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0