ULUSAL

Davutoğlu`ndan, Terör Örgütlerine Ve Arkalarındaki Güçlere Net Mesaj

 
 386
Davutoğlu`ndan, Terör Örgütlerine VeArkalarındaki Güçlere Net Mesaj - Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütlerine ve bu kanlı örgütlerin arkasındaki güçlere çok net mesajlar verdi.
Bafra Haber

 |  - Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütlerine ve bu kanlı örgütlerin arkasındaki güçlere çok net mesajlar verdi.

Çankaya Köşkü`nde Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Yönetimini kabul eden Davutoğlu, herkesi siyaset yapmaya çağırarak, "Herkes meşru siyasal platforma gelsin. Orada her şeyi tartışalım" dedi. Bu olmadığı müddetçe uzlaşmanın mümkün olmayacağını belirten Başbakan, "Terör örgütleri devletimizin tutumu karşısında boyun eğecektir. Burada gri alan yok. Gri alan siyasette olur" diye konuştu. Terör örgütlerinin arkasındaki güçlere de seslenen Davutoğlu, "Ne tuzak kurarsanız kurun, ağa babalarınız ne söylerse söylesin, bu topraklardaki kardeşliğimiz ebediyen sürecek" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, şehit cenazelerini istismar edenleri de sert sözlerle eleştirerek, "Bugün şehit cenazelerini istismar edenler, o şehitlerimizin ruhlarına büyük ızdırap veriyorlar" dedi. Başbakan, terör örgütlerine yönelik operasyonlarda asla bir mezhebin, etnisitenin yada sivillerin hedef alınmadığına, tek hedefin terör örgütleri olduğuna da vurgu yaptı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Davutoğlu`ndan, Terör Örgütlerine Ve Arkalarındaki Güçlere Net Mesaj içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0