SAMSUN

Davutoğlu: "Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz"

 
 128
Davutoğlu: "Tarlada İziOlmayanın Harmanda Yüzü Olmaz" - Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun gözü ışıl ışıl Hazinedeki paranın üzerinde
Bafra Haber

 |  - Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun gözü ışıl ışıl Hazinedeki paranın üzerinde

Diyor ki 'bana dört yıl verin yeter.' 4 yıl içinde gelip Hazineyi tüketecek. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaşa hitap eden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bir haftada 13. mitingimiz Samsun. Siz her zaman bize sahip çıktınız. AK Parti en coşkulu mitingini hep Samsun'da yaptı. 7 Haziran'da bize sahip çıkmaya var mısın Samsun" dedi ve meydana dolduran 10 binler "Evet" diye cevap verdi.

Konuşmasında ana muhalefet liderini eleştiren Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun gözü ışıl ışı,l Hazinedeki paranın üzerinde. Diyor ki 'bana dört yıl verin yeter.' 4 yıl içinde gelip Hazineyi tüketecek. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Senin bu tarlada izin yok ki. O Hazineyi dolduran parti AK Parti'dir. Buradan Samsun meydanından söylüyorum. Bir müjde olarak söylüyorum. 2023'te bu istiklal şehrinin ufuklarında yüzde 100 Türk yapımı milli savaş uçağı uçuracağız. Kılıçdaroğlu da duysun, Bahçeli de duysun" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Davutoğlu: "Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0