GÜNDEM

Dalgalan Sen De Şafaklar Gibi Ey Şanlı Hilal!

 
 2119
Dalgalan Sen De Şafaklar Gibi Ey Şanlı Hilal! - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe girişinde bulunan ve yol yapımı sırasında kaldırılan büyük Türk Bayrağının ne zaman yerine koyulacağı merak konusu oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe girişinde bulunan ve yol yapımı sırasında kaldırılan büyük Türk Bayrağının ne zaman yerine koyulacağı merak konusu oldu.

2013 yılında Hastane kavşağında yol yapımı sırasında kaldırılan, Bafra`nın simgelerinden biri haline gelen Türk Bayrağının ne zaman yerine koyulacağı merak konusu oldu.

Yaklaşık 2 yıldır Asri Mezarlık önüne yapılan parkın, kenarında duran büyük bayrak direği yerine koyulacağı zamanı beklerken Bafra Belediyesinin diktiği bayrağın ne zaman ve hangi kurum tarafından yerine koyulacağı  merak konusu.

Bafra`nın girişinde bulunan Türk Bayrağı 2 yıl önce yol yapımı için kaldırıldı. Ancak yol yapım çalışmaları bittikten sonra yerine koyulmadı. Bafra Belediyesi tarafından dikilen Türk Bayrağı`nı şimdi Samsun Büyükşehir Belediyesi mi yoksa Bafra  Belediyesi mi tekrar dikecek bilinmiyor. Ne zaman dikeceğide muamma bir konu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Dalgalan Sen De Şafaklar Gibi Ey Şanlı Hilal! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0