GÜNDEM

Cumhuriyet Ve Atatürk Şiir Dinletisi Büyüledi

 
 1158
Cumhuriyet Ve Atatürk Şiir Dinletisi Büyüledi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Musiki Cemiyeti bünyesinde faaliyet gösteren Bafra Şiir Kulübü'nün düzenlediği "Cumhuriyet ve Atatürk Şiir Dinletisi" büyüledi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Musiki Cemiyeti bünyesinde faaliyet gösteren Bafra Şiir Kulübü'nün düzenlediği "Cumhuriyet ve Atatürk Şiir Dinletisi" büyüledi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 91.Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen "Cumhuriyet ve Atatürk Şiir Dinletisi" ne katılım oldukça iyiydi.

Dinletiye,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin,  Av. Okan Çakmaklı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Ertük ve çok sayıda şiir severin yanı sıra Tokat Kültür Derneği Başkanı Ünal Kar, Tokatlı Şair Yunus Yılmaz, Rifai Yıldırım`da  misafir şair olarak katıldı.

Şiir Dinletisi, Bafra Şiir Kulübü Başkanı, şair Fatma Hatun Esen'in programı açış konuşmasıyla başlarken, programı Bafra Kızılırmak İlk ve Ortaokulu, Uzman Sınıf Öğretmeni Ülker Karataş sundu.

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat yaptığı konuşmada Cumhuriyetin güzel ve örnek bir kazanım olduğunu, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'e, sanat ve kültüre ve Ata'nın bıraktığı emanetlere sahip çıkmamız gerektiğini dile getirip, dinletiye katılan şair ve sanatçılarla kendilerine destek veren Bafra Belediyesi'ne teşekkür etti.

Dinletide bir çok şair ve yazarın yanı sıra geceye damgasını okuduğu İstiklal Marşı ile minik öğrenci Polat Bayrak vurdu. Bayrak okuduğu İstiklal Marşı`nın ardından  öğretmeni  Ülker Karataş`ın vermiş olduğu bayrağı açtı ve izleyenlere duygulu dakikalar yaşattı.

Okunan şiirlerin ardından Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, Mustafa Kemal Atatürk`ün sevdiği parçaları seslendirerek katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cumhuriyet Ve Atatürk Şiir Dinletisi Büyüledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0