EĞİTİM

Cumhuriyet Ortaokulu Bayan Yemeği

 
 1810
Cumhuriyet Ortaokulu Bayan Yemeği - Cumhuriyet Ortaokulunun geleneksel olarak düzenlemiş olduğu veli, öğretmen kaynaşma yemeği Bafra şehir kulübünde gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Ortaokulunun geleneksel olarak düzenlemiş olduğu veli, öğretmen kaynaşma yemeği Bafra şehir kulübünde gerçekleştirildi.

Yemekte coşkulu ve sanat dolu müzikleriyle Yunus Cezayirli ve Yalçın Köse katılan veli ve öğretmenlere eğlenceli ve neşe dolu zaman geçirmelerini sağladılar.

Ayrıca yemeğe katılan okul müdürü eşi Ayşe Yılmaz, okullarımızda bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden oldukça memnun olduklarını keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiklerini  İfade etti.

Ayşe Yılmaz "Okul idaresi olarak katılımları ile yemeğe destek veren velilerimize, öğretmenlerimize ve Bafra esnafına teşekkür ederiz. Emeği geçen öğretmenlerimiz Rehber Öğretmen Yasemin Eroğlu, İngilizce Öğretmeni Pınar Gültekin, Türkçe Öğretmeni Semrin Şahin, Sınıf Öğretmenleri ve Sınıf Annelerimize teşekkür ederiz." dedi.

 Sınıf annelerinin desteği ile Bafra esnafından toplanan çekiliş hediyeleri ile yemeğe katılan veliler şanslarını deneyerek yemekten mutlu bir tebessümle ayrıldılar. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cumhuriyet Ortaokulu Bayan Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0