EĞİTİM

Cumhuriyet Ortaokulu Ek Binası İçin İmza Kampanyası

 
 2468
Cumhuriyet Ortaokulu EkBinası İçin İmza Kampanyası - Yalçın Köse- Bafra Haber / Cumhuriyet  Ortaokulu bahçesinde yapımı devam eden ve Cumhuriyet Ortaokulu olarak projelendirilmiş binanın başka bir kuruma verileceği yönünde çıkan duyumlar okul aile birliğini harekete geçirdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde yapımı devam eden ve Cumhuriyet Ortaokulu olarak projelendirilmiş binanın başka bir kuruma verileceği yönünde çıkan duyumlar okul aile birliğini harekete geçirdi.

Cumhuriyet Ortaokulu olarak projelenmiş olan ve bir çok ağacın kesilmesine neden olan binada başka bir okulun açılacağı duyumu Okul Aile Birliğini harekete geçirerek imza kampanyası başlatmalarına neden oldu.

İmza kampanyası başlatan Okul Aile Birliği bugün yapılan toplantı öncesi  imza kampanyası başlatıp velilerin ve Bafralı vatandaşların desteğini istedi.

Toplanan imzalar Milli Eğitim Müdürlü başta olmak üzere, Bafra Kaymakamlığına ve Bafra Belediyesine gönderilecek.

İmza kampanyası hakkında açıklama yapan  Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Nurşen Dönmez, "Okulumuz bahçesinde yapımı devam eden ve Cumhuriyet Ortaokulu olarak projelendirilmiş olan binanın başka bir kuruma verileceği yönünde duyumlar almış bulunmaktayız. Okulumuzun öğrenci sayısının 1727 olması, sınıf mevcutlarının çok kalabalık olması, okulumuzda ikili eğitim yapılması, derslerin sabah saat 07.00`da başlayıp akşam saat 18.40`da sonra ermesi ve bu saatlerde havanın karanlık olmasının çocuklarımız için güvenlik zafiyeti oluşturması nedenleriyle önceki yıllarda okulumuz idaresi tüm bu konulara çözüm bulmak amacıyla ek bina talebinde bulunmuştur. Okulumuz adına, okulumuz bahçesinde yapılan söz konusu binanın  okulumuza verilmesi için yetkili makamlara sesimizi duyurmak adına imza kampanyası başlattık. Bu imzalar yakın zamanda başta Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına teslim edilecektir. Bu konuda sadece öğrenci velileri değil sade vatandaşlarda imza atabilmektedir. Tüm halkımızın desteğini bekliyoruz. İmza atmak isteyenler okul çıkış saatlerinde okulumuzda yada Okul Aile Birliğine ulaşarak imza atabilir."           dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cumhuriyet Ortaokulu Ek Binası İçin İmza Kampanyası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0