SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Seçime Gidiyor

 
 1885
Cumhuriyet Halk Partisi Seçime Gidiyor - Bafra Haber - Yalçın Köse / CHP Bafra İlçe Başkanlığı, yeni ilçe başkanını seçmek üzere seçime gidiyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Yalçın Köse / CHP Bafra İlçe Başkanlığı, yeni ilçe başkanını seçmek üzere seçime gidiyor.

Eski Başkan Nihat Oktay ve Mustafa Yaran`ın aday olduğu olağanüstü konge 10 Mayıs Cumartesi günü Belediye Kültür Merkezinde yapılacak. Olağanüstü kongrede 258 delegenin oy kullanması bekleniyor.

CHP`nin son seçimlerde istenilen seviyeye ulaşamadığını belirten CHP Bafra İlçe Başkanı Yusuf Sünger kongreyle ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Bafra İlçe Başkanı Yusuf Sünger, "Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanlığı 17 Nisan 2014 tarihinde tarafımıza tebliğ edildi ve geçici olarak görevlendirildik.

Görevimiz partiyi en iyi bir şekilde seçime götürmek. Seçim kararını yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte aldık. 10 Mayıs 2014 Cumartesi saat 10.00`da Belediye kültür merkezinde yapılacaktır. Şu anda resmi kurumlarla yazışmalarımız devam ediyor. Yarın veya pazartesi günü seçim kuruluna listemizi vereceğiz. Şu anda Mustafa Yaran ve Nihat Oktay arkadaşlarımız aday. Arkadaşlarımız çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Kazanan arkadaşımızın partimizi 1 adım daha ileriye götüreceğine inanıyorum." dedi.

Sünger 2014 Yerel seçimleri hakkında da şu açıklamayı yaptı: "Partimiz son seçimlerde istenilen seviyeye ulaşılamadı, İstenilen sonucu alamadık. 2011 seçimlerinde Bafra`da aldığımız oy 16 bindi, şu anda aldığımız oy daha farklı. Şu an 2 adayımız var ve bu sayı yeterlidir. Partimiz 3. adayı kaldıramaz diye düşünüyorum. Bu nedenle aday olmak istemiyorum.  Aslında ben tek adayla seçime gidilmesini isterdim ama sonuçta iki aday arkadaşımız oldu. İkisine de biz başarılar diliyoruz." 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cumhuriyet Halk Partisi Seçime Gidiyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0