GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Bafralı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

 
 341
Cumhurbaşkanı Bafralı Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Yalçın Köse- Bafra Haber / 6. Muhtarlar Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı konutu Ak Saray`da gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / 6. Muhtarlar Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı konutu Ak Saray`da gerçekleşti.

8 Nisan 2015 Çarşamba Günü gerçekleşen 6.muhtarlar toplantısına 10 İlden yaklaşık 393 muhtar katıldı. 6. Muhtarlar toplantısına Bafra`daki muhtarları temsilen Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Ömer Kaplan, Bahçeler Mahalle Muhtarı Erkan Kadakal, Altınkaya Mahalle Muhtarı Ali Şenkul, Hacınabi Mahalle Muhtarı Mustafa Cengiz ve Büyükcami Mahalle Muhtarı Salih Zeki Nayır katıldı.

Toplantıda Samsun`u temsilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı masada oturan Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Ömer Kaplan, "5. Muhtarlar toplantısına Bafra`da ki muhtar arkadaşlarımızı temsilen 5 mahalle muhtarı katıldık. Bafralı muhtarlar olarak orada bulunan devlet büyüklerimize Bafra`nın ve Bafralıların selamını ilettik. Benim şahsım adına Cumhurbaşkanımızla tanışma fırsatım oldu. Muhtar arkadaşlarımla birlikte Bafra`yı ve Bafralıları çok iyi şekilde temsil ettik. Bizi bu organizasyona davet ettikleri için devlet büyüklerimize muhtarlar olarak teşekkür ederiz." dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cumhurbaşkanı Bafralı Muhtarlarla Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0