GÜNDEM

Cümbüş Sanatçısı Hasan Akar Bafra`da

 
 784
Cümbüş Sanatçısı Hasan Akar Bafra`da - Geçimini Samsun ve ilçelerinde cümbüş çalarak sağlamaya çalışan ve zaman zaman özellikle de bayram günlerinde Bafra`ya gelen görme engelli Hasan Akar, son çalışmaları ve göz ameliyatı hakkında bilgiler verdi.
Bafra Haber

 |  - Geçimini Samsun ve ilçelerinde cümbüş çalarak sağlamaya çalışan ve zaman zaman özellikle de bayram günlerinde Bafra`ya gelen görme engelli Hasan Akar, son çalışmaları ve göz ameliyatı hakkında bilgiler verdi.

Bafra Bulvar Caddesi`nde gelip geçenler hem sanatçıyı dinlediler hem de verdikleri harçlıklarla destek olmaya çalıştılar. Akar şöyle dedi:

"Son çalışmalarımla birlikte şöhrete kavuşmak istiyorum şu anda. Sevgili Bafralılara, Yakakentlilere sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Son cd`m piyasaya çıkardım. Cd`de benim ve başkalarına ait söz ve bestelerim var.7 cd`yi 40 TL`den satıyorum. Tek cd satışım yok.

Gözlerimden ameliyat oldum tekrar ve çok az oranda açıldı gözlerim fakat yine tam sağlıklı göremiyorum."

Cümbüş sanatçısı Hasan Akar, cümbüşüyle yeni cd`sinde yer alan "Çok geceler bekledim belki gelirsin diye" adlı bestesini cümbüşüyle çalıp seslendirdi.

Hasan Akar, yerel tv ve radyo kanallarından kendilerine destek verilmesini de talep etti.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cümbüş Sanatçısı Hasan Akar Bafra`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0