GÜNDEM

Çocuklarına Kavuşabilmek İçin İmza Kampanyası Başlattı

 
 2156
Çocuklarına Kavuşabilmek İçinİmza Kampanyası Başlattı - Bafra Haber Özel / Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Meslek Yüksekokulunda memur olarak görev yapan Şebnem Atik, çocuklarına kavuşabilmek için change.org`da imza kampanyası başlattı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber Özel / Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Meslek Yüksekokulunda memur olarak görev yapan Şebnem Atik, çocuklarına kavuşabilmek için change.org`da imza kampanyası başlattı.

Biri hasta 3 çocuğundan ayrı olarak Bafra Meslek Yüksekokulundan görev yapan Şebnem Atik, Balıkesir Üniversitesinin tayin talebini ret etmesi üzerine change.org`dan imza kampanyası başlatarak Üniviersite rektörlüğüne seslendi.

Kampanyada 200 kişiyi hedefleyen Atik şimdiden 169 destekçiye ulaştı.

İmza kampanyası ile Balıkesir Üniversitesi rektörlüğüne seslenen Şebnem Atik`in kampanya metninde şu ifadeler yer aldı:
19 Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulunda memurum. Yüzde 50 orta mental retardasyon tanılı rapora sahip 9 yaşında bir oğlum var.

Eşim 3 çocuğumla Balıkesir`in Edremit ilçesinde ikamet etmekte. Yaklaşık 8 ay önce Balıkesir Üniversitesine verdiğim tayin dilekçem kadro olmadığı gerekçesiyle red edildi.

8 aydan beri Bafra`da tek başıma yaşıyorum. Çocuklarım anne sevgisinden, ilgisinden mahrum kaldılar. Özellikle oğlum. Lütfen bu sefer sesimi duyun. Benim çocuklarıma aileme kavuşmak için bu son şansım.

Ben bir anneyim ve tek suçum çalışan anne olmak. Tek isteğim tayinimin gerçekleşip çocuklarıma ve aileme kavuşmak

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çocuklarına Kavuşabilmek İçin İmza Kampanyası Başlattı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0