SAMSUN

Çocukların Sergisi Büyük İlgi Gördü

 
 86
Çocukların Sergisi Büyük İlgi Gördü - Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı İlkadım Çocuk Destek Merkezi'nde koruma ve bakım altında kalan çocukların yaptığı ürünler, bir AVM'de düzenlenen sergiyle vatandaşın beğenisine sunuldu
Bafra Haber

 |  - Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı İlkadım Çocuk Destek Merkezi'nde koruma ve bakım altında kalan çocukların yaptığı ürünler, bir AVM'de düzenlenen sergiyle vatandaşın beğenisine sunuldu

İlkadım Çocuk Destek Merkezi'nde bakım ve koruma altında bulunan gençlerin Samsun İş Kadınları Derneği (SAMİKAD) sponsorluğunda hazırladığı "Gelincik Tarlası 2" adlı resim ve el sanatları sergisi bir AVM'de vatandaşlarla buluştu.

Serginin açılışına; Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Samsun İş Kadınları Derneği Başkanı Münevver Uğurlu, İlkadım Çocuk Destek Merkezi Müdürü Tümay Bal ve vatandaşlar katıldı.

Kurdele kesiminin ardından konuşma yapan İl Müdürü Balcı, "İlkadım Çocuk Destek Merkezimizin amacı; bakım ve korunma altında bulunan çocukların yeteneklerinin ortaya çıkartılması, boş zamanlarının değerlendirilmesi, bir meslek sahibi olabilmeleri ve hayata hazırlanabilmeleridir. Bu sergi ile kızlarımızın yapmış olduğu çalışmaları sizlerle buluşturarak hem çocuklarımıza ekonomik katkı sağlayalım hem de onların özgüvenlerinin gelişmesine müsaade edelim istedik. En büyük isteğimiz çocuklarımızın geleceğe daha büyük umutlarla bakabilmeleri, hayatın her alanında yer almaları ve yetenekleriyle ön plana çıkabilmeleridir" dedi.

İlkadım Çocuk Destek Merkezi'nde koruma ve bakım altında kalan çocukların yaptığı ürünlerin sergilendiği sergide yer alan yağlı boya resimleri ve el işlemeleri vatandaş tarafından büyük ilgi gördü.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çocukların Sergisi Büyük İlgi Gördü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0