EĞİTİM

Çocuklar Eğitim Merkezi Eğitim Atağında

 
 24
Çocuklar Eğitim Merkezi Eğitim Atağında - Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2009 yılından bu yana, 28 öğrenci ve değişik branşlardan 14 Öğretmeniyle birlikte 750 m2 Kapalı, 3500 m2 açık alanda hizmet vermektedir.
Bafra Haber

 |  - Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2009 yılından bu yana, 28 öğrenci ve değişik branşlardan 14 Öğretmeniyle birlikte 750 m2 Kapalı, 3500 m2 açık alanda hizmet vermektedir.

Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2009 yılından bu yana, 28 öğrenci ve değişik branşlardan 14 Öğretmeniyle birlikte 750 m2 Kapalı, 3500 m2 açık alanda hizmet vermektedir.

Okul yeni açılmasına rağmen, gerek Akademik Beceriler ve gerekse Sanatsal Ürünler ve Bahçecilik Çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, Okul Müdürü Dursun Dündar “Çocuğunuzda sosyal ilişkilerde güçlük, iletişim zorlukları ve davranış takıntıları varsa, Otizmden şüphelenebilirsiniz, Otizm`den etkilenmiş çocuğu olan aileler, artık yalnız değilsiniz. Her türlü problemlerinizde her an kapımızı çekinmeden destek ve bilgi alabilirsiniz " diyerek bu durumda olan velilere çağrı ve öneride bulundu.

OKTAY ZERRİN
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çocuklar Eğitim Merkezi Eğitim Atağında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0