GÜNDEM

Çocuklar Düşlerini Boyuyor Etkinliği

 
 1498
Çocuklar Düşlerini Boyuyor Etkinliği - Samsun`un Bafra ilçesinde ` Çocuklar düşlerini polisan ile boyuyor` etkinliği düzenlendi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun`un Bafra ilçesinde ` Çocuklar düşlerini polisan ile boyuyor` etkinliği düzenlendi.

Samsun’un Bafra ilçesinde ``Çocuklar düşlerini polisan ile boyuyor`` etkinliği düzenlendi.

Etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 23 Nisan kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliğe, 7 ilköğretim Okulu’ndan seçilmiş 140 Öğrenci, 9 görsel sanatlar Öğretmeni ‘Çocuklar düşlerini polisan ile boyuyor’ etkinliğine katıldı.

Etkinlik süresince öğrenciler, 2,40 metre yüksekliğinde 100 metre uzunluğunda hazırlanmış olan duvarda, polisan desteğiyle sağlanan boya, araç ve gereçlerle serbest resimler yaptı.
Polisan Kurumsal müdürü Hale Atalay ‘`Çocukların gelişimde Polisan olarak bir faydamız olduysa ne mutlu bize. Burada asıl payı bu organizasyonu düzenleyen ve bizlerinde pay sahibi olmasında emeği olan Mustafa Usta beyefendiye teşekkür ediyorum’` dedi.

Etkinlikte Kısa bir konuşma yapan Başkan Şahin ‘`Gerçekten ülkemizde her alanda insanlar artık daha bilinçli hareket ediyor ve birçok konuda daha hassas davranıyor. Bütün olumsuzluklara rağmen tabi toplumsal olarak büyük olumsuzlukları da yaşıyoruz ama bunun yanında her alanda gönüllüler ortaya çıkıyor. Nerede bir eksiklik, toplumsal bir yanılgı, yanlışlık varsa onu düzeltme adına adımlar atılıyor buda ülkelerin geleceği açısından böyle etkinlikleri önemsiyor ve destek veriyorum’` dedi.

Etkinlik plaket töreni ve duvar resimlerinin gezilmesinin ardından son buldu.
Etkinliğe Belediye Başkanı Zihni Şahin, Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Davut Çepni, Polisan kurumsal müdürü Hale Atalay, Polisan Bölge müdürü Hacı Ahmet Çınar, Polisan satış koordinatörü Hakan Murathan, Polisan Satış temsilcisi Erkan Beşer, İnşaat mühendisi Bilal Şahin, Özgül Bafra otobüs işletmesi yönetim kurulu Başkanı İsmail Ayazoğlu ve öğretmenler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çocuklar Düşlerini Boyuyor Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0