SAMSUN

Çiğdem Karaaslan'ın Seçim Ziyaretleri

 
 98
Çiğdem Karaaslan'ın Seçim Ziyaretleri - AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, İlkadım ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, İlkadım ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü

Karaaslan'a İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Burhan Erçal ve Orhan Tozlu, İlkadım İlçe Kadın kolları Başkanı Halime Kesmen, İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Çiğdem Karaaslan ilk olarak AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen kahvaltıda kadınlarla buluştu. Çok sayıda katılımın gerçekleştiği kahvaltıda Karaaslan, kadınlardan büyük ilgi gördü. Karaaslan ardından Canik Altınmeşe Tesisleri'nde Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte Hemşireler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Kahvaltıda Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz, Çiğdem Karaaslan'a yanlarında olduğu için çiçek sunarak seçimlerde başarı diledi.

Karaaslan daha sonra Bayburt Kabaktepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyeleri ile görüşen Karaaslan 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Karaaslan buradan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Büyük Buluşma Günü'ne katıldı.

BATIPARK'TA KARAASLAN'A BÜYÜK İLGİ

Seçim çalışmasına Batıpark'ta devam eden Çiğdem Karaaslan, piknik yapan vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Karaaslan, yaşlılara tespih, gençlere tablet kalemi, çocuklara boyama kitabı ve oyuncak dağıttı. Kadınlara da karanfil dağıtan Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinin Türk demokrasi tarihi açısından önemini anlatarak destek istedi. Çiğdem Karaaslan piknik yapan üniversite öğrencileri ile bol bol sohbet ederek, isteyen öğrencilerle özçekim yaptı. Karaaslan gençlere ayrıca AK Parti Gençlik Kolları'nın hazırladığı eski Türkiye'de neler yaşandığını gazete manşetleri ile anlatan 'Eski Türkiye' adlı gazete dağıtarak okumalarını ve 'Eski Türkiye' ile 'Yeni Türkiye' arasında değerlendirme yapıp oy kullanmaları istedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çiğdem Karaaslan'ın Seçim Ziyaretleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0