SİYASET

Chp`li Sevinç Sert Konuştu: İcra Gönderdiğiniz Vatandaştan Şimdi Oy İstiyorsunuz

 
 647
Chp`li Sevinç Sert Konuştu: İcraGönderdiğiniz Vatandaştan Şimdi Oy İstiyorsunuz - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç halkla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında Samsun Halkıyla buluşup dertlerini dinleyen Sevinç`e halkın desteği artarak sürüyor.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç halkla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında Samsun Halkıyla buluşup dertlerini dinleyen Sevinç`e halkın desteği artarak sürüyor.

AK Parti Samsun il yönetiminden Aleattin Bayrak`ın kendisi ile ilgili sözlerine değinen Sevinç;  "Aleattin Bey sözlerimden rahatsız olmuş anlaşılan, doğruları konuşmak rahatsız edebilir, normal karşılıyorum." dedi.

Çiğdem Karaaslan hakkında ki düşüncelerinin arkasında olduğunu belirten Sevinç; "Sayın Çiğdem Karaaslan hanımefendiye tekrar soruyorum ortada alınmış ihaleler var. Siz bu kadar ihaleyi gencecik yaşınızda nasıl aldınız? 89 tane devletten alınmış büyük ihaleden söz ediyorum. Çıkın konuşun, Samsun halkının kafasında ki soru işaretlerini yok edin o zaman. Hala yok konuşmam, susacağım diyorsanız o zaman bu işin arkasında ki bizim kuşkulandığımız şeyler haklılık payı kazanıyor." dedi.

Haciz gönderdiniz şimdi oy istiyorsunuz"

AK Parti`nin Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı`yı da eleştiren Sevinç; "Köylüye, çiftçiye istenilen fırsatları sunma, iş verme, çiftçinin üretiminin düşmesini sağla sonra borçlarını ödeyemeyince git evine haciz koy, eşyalarını al. Kardeşim önce sen bu insanlara bir iş olanağı sunacaksın ki, o insan da borcunu ödeyebilsin. Kim ister borçlu kalmayı? Sen o kadar Samsun`un, Bafra`nın köylerinde ki gariban ailelerin evlerini haciz et sonra git bir de oy iste. Aklım almıyor bu durumu. O ailelerin yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz Sayın Kırcalı? O halk unutur mu bunları? Yazık, günah kaç çocuk ağladı iktidarınız yüzünden hiç düşündünüz mü?" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp`li Sevinç Sert Konuştu: İcra Gönderdiğiniz Vatandaştan Şimdi Oy İstiyorsunuz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0