SİYASET

Chp Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç`ten Teröre Lanet

 
 495
Chp Samsun Milletvekili AdayıŞaban Sevinç`ten Teröre Lanet - CHP Samsun milletvekili adayı Şaban SEVİNÇ,  Ankara`da gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu yaşamını yitiren vatandaşlarımız ve Şehitlerimiz için başsağlığı diledi. Sevinç; "˜`Ankara`daki hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu pis saldırılar,ülkemizi huzur ve kardeşlik ortamına kavuşturma yolunda çalışma azmimizi daha da kamçılayacaktır.`` dedi.
Bafra Haber

 |  - CHP Samsun milletvekili adayı Şaban SEVİNÇ, Ankara`da gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu yaşamını yitiren vatandaşlarımız ve Şehitlerimiz için başsağlığı diledi. Sevinç; "˜`Ankara`daki hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu pis saldırılar,ülkemizi huzur ve kardeşlik ortamına kavuşturma yolunda çalışma azmimizi daha da kamçılayacaktır.`` dedi.

Yüreğimiz Yanıyor

Türkiye üzerinde kirli planlar yapıldığına dikkat çeken SEVİNÇ;  "˜`Acı haberler peşpeşe geliyor. Ankara`da ki patlamanın ardından Diyarbakır`dan gelen şehit haberi yüreğimizi yaktı. Yüreğimiz yanıyor. Gencecik fidanlarımız hangi oyunların, hangi planların sonucunda yaşamını yitiriyor?``  diye konuştu.

Hesabını Soracağız

CHP`li SEVİNÇ; "˜`Askerimizin,polisimizin ve halkımızın kanıyla siyaset yapanları Yüce Türk Milleti bilmektedir. Bunların ve yapılan her türlü hukuksuzluğun,hırsızlığın hesabını zamanı geldiğinde sert bir şekilde soracağımızdan hiçbir vatandaşımızın kuşkusu olmasın. Yaşadığımız ihanetlerden anlaşılan o ki; Türk Milleti yeni bir kurtuluş savaşı yapmak ihtiyacı ile karşı karşıya bulunuyor.`` diye konuştu.

Bugün Birlik Beraberlik Zamanı

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban SEVİNÇ; "˜`Bugün tüm güçlüklere, engellemelere rağmen birlik ve beraberlik zamanıdır. Huzur içinde bir ülke için, tüm kırgınlıkları bir kenara bırakıp kenetlenmemiz, kirli oyunlara karşı hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor.`` dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç`ten Teröre Lanet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0