SİYASET

Chp Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç: Sert Konuştu: Bakan Bey Basını Eleştireceğine Samsun`a Baksın

 
 2438
Chp Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç: SertKonuştu: Bakan Bey Basını Eleştireceğine Samsun`a Baksın - CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, "Bakan Bey Basını Eleştireceğine Samsun`a Baksın."dedi.
Bafra Haber

 |  - CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, "Bakan Bey Basını Eleştireceğine Samsun`a Baksın."dedi.

Geçtiğimiz günlerde basını eleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye`de basının özgür olduğunu,medya kuruluşlarının önünde her hangi bir engel olmadığını ifade etmiş,bu konudaki eleştirilere tepki göstermişti. Ayrıca Bakan Kılıç, Halk Tv`yi de AKP ile ilgili yaptığı haberler konusunda eleştirmişti.

CHP Samsun Milletvekili ve Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç; Hangi özgürlükten bahsediyorsunuz? AKP`lilerin gazete binası basıp cam çerçeve indirme özgürlüğünden mi? Yoksa AKP`lilerin gazeteciyi günlerce takip edip, saldırmasının özgürlüğünden mi? Liderlerinin hedef gösterme özgürlüğünden mi?

Herkes Aklını Başına Alsın

Samsun Vali`si bölgede 2 PKKlı gurubun eylem hazırlığında olduğunu açıklıyor. Her gün şehit haberlerinin yüreğimizi yaktığı bu günlerde Bakan beyin rahatsızlığı basın özgürlüğü. Herkes aklını başına alsın.   Kendisine verilecek uygun bir cevabımız var ama dedesi CHP emektarı Rahmetli İlyas Kılıç amcamızın hatırı var.

Bizim Gündemimiz Halk

Samsun`un köylerini, ilçelerini karış karış gezip halkımızın dertlerini paylaşıyoruz. Halkımız işsiz, çiftçimiz perişan, esnafımız emeklimiz zor durumda. Terör belası her gün evlatlarımızın canına kastediyor. İçimiz yanıyor. Bizim gündemimiz halk. 1 Kasım`da halkımızın tüm dertlerine deva olmaya geliyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç: Sert Konuştu: Bakan Bey Basını Eleştireceğine Samsun`a Baksın içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0