SİYASET

Chp İl Başkanı Mehmet Atalay Bafra`da Partililerle Helalleşti

 
 968
Chp İl Başkanı MehmetAtalay Bafra`da Partililerle Helalleşti - CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay CHP Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle helalleşti.
Bafra Haber

 |  - CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay CHP Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle helalleşti.

Atalay 2015 Milletvekilliği seçimlerinde CHP Samsun Milletvekilliği aday adaylığını açıklamak ve gündem dair konularla ilgili konuşma yapmak için Bafra ilçe teşkilatına geldi.

CHP Bafra ilçe başkanı eğitimci Nihat Oktay Bafra`nın tarım, ekonomik, siyasi problemleriyle ilgili konuşma yaptıktan sonra CHP Samsun İl Başkanı Atalay partililere seslendi.

Atalay,``İlk başta 25 Aralık tarihinde milletvekilliği aday adaylığı için CHP Samsun İl Başkanlığından istifa edeceğim. Ama sizlerden ayrılmayacağım. CHP bizim yuvamız. Sizlere daha fazla hizmet etmek için ayrılıyorum. Hepinizin hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana helal olsun.  Değerli arkadaşlar birde Türkiye gündemine bakmak istiyorum. Dün 17 Aralık`tı. Bu tarihin çok anlamı var. Bundan 1 yıl önce 17 Aralık günü Türkiye büyük bir skandalla sarsıldı. 4 tane bakan çocukları ve Zarrab isimli birinin karıştığı bir yolsuzluk haberiydi. Ama bu yolsuzluk sadece Türkiye`de değil dünyadaki en büyük olaylarından bir tanesiydi. Bir kamu bankasının genel müdürünün evinde ayakkabı kutularında milyonlarca dolar bulunmuştu. Daha sonra bu soruşturmayı yapanlar hükümete darbe suçlamasıyla gözaltına alındılar ve tutuklandılar. Daha doğrusu hırsızlığı yapanlar serbest kaldı. Hırsızlığı kayıt altına alanlar, izleyenler,  soruşturma emri verenler, polisler, yargı mensupları, hakim ve savcılar suçlandılar. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu soruşturmayı, bu yasal takibi, bu yolsuzluğu yakalayanların, ortaya çıkaranların kim olduğu ile ilgili değiliz. Burada şimdi bir kavga yürütülmek isteniyor. Adına Paralelciler, Haşhaşiler denilen bir cemaat suçlanıyor. Biz onu bilmiyoruz. Biz hukukun üstünlüğüne, adalete, yargı bağımsızlığına inanan bir parti olarak bütün bu yolsuzlukların ve sorumluların ortaya çıkarılmalarını istiyoruz."dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp İl Başkanı Mehmet Atalay Bafra`da Partililerle Helalleşti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0