SİYASET

Chp Bafra Teşkilatında Temel Siyasi Eğitim Programları Başlıyor

 
 841
Chp Bafra Teşkilatında TemelSiyasi Eğitim Programları Başlıyor - Samsun`un Bafra ilçesinde CHP Bafra Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan üyelerin Temel Siyasi Eğitimi programının 4. sü 25-26 Ekim 2014 tarihinde ilçe parti binasında gerçekleştirilecek.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde CHP Bafra Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan üyelerin Temel Siyasi Eğitimi programının 4. sü 25-26 Ekim 2014 tarihinde ilçe parti binasında gerçekleştirilecek.

Konu hakkında CHP Bafra İlçe Eğitim Sekreteri Vahit Perçin yaptığı açıklamada,``Parti Okulu Sorumlusu Nihat Şener, Parti Okulu Eğitmenleri Hikmet Avcı ve Esra Deniz Karagöl ve İl Eğitim Sekreterliğince görevlendirilecek eğitmenler tarafından verilecek olan eğitimin amaçları: Partinin ideolojisini, amaç ve ilkelerini, politikalarını, siyasi ve toplumsal hedeflerini tüm üyelerimize kavratmak, Partinin işleyişi, örgüt yapısı, tüzük ve programı konusunda üyelerimizin bilgilenmelerini sağlamak, Parti içi demokrasinin gelişmesine katkı yapmak, Parti içinde söylem birliği sağlamaktır. Üyelerimizin ve her kademedeki yöneticilerimizin bilgi birikimlerini, toplumsal ve siyasal konulara ilişkin duyarlılıklarını artırmak, Üyelerimizin, toplumun her alanında etkin önderler olarak davranma beceri ve yetilerini geliştirmek. Üyelerimizin partili olma bilincini ve parti yoldaşlığını benimsemelerini sağlamaktır.

Örgüt içi iletişim ve dayanışmayı etkin kılmak,25-30 kişilik gruplar halinde verilecek olan eğitime katılmak isteyen tüm partililerimiz başvuruda bulunabilirler.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp Bafra Teşkilatında Temel Siyasi Eğitim Programları Başlıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0