SAMSUN

Chp, Ankara'daki Patlamayı Kınadı

 
 140
Chp, Ankara'daki Patlamayı Kınadı - CHP Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, Ankara'da yaşanan patlama kınandı
Bafra Haber

 |  - CHP Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, Ankara'da yaşanan patlama kınandı

CHP Samsun İl Başkanlığı, Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlama sebebiyle basın açıklaması düzenledi. Basın toplantısına CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, CHP Samsun Milletvekili Adayı Müşfik Veysel Erdoğan, CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu ve partililer katıldı.

ZEYBEK: "BU EYLEMİ İŞİD, PKK VE İSTİHBARAT SERVİSLERİNİN KULLANDIĞI TERÖR ÖRGÜTLERİ YAPMIŞTIR"

Gözyaşından beslenerek siyaset yapanları kınadığını söyleyen CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "Bu eylemi yapanlar ve yaptıranlar alçaklıktan öte insan değillerdir. Şu anda Türkiye'de gelişen siyasetin, Doğu ve Güneydoğu'da barış ve kardeşliğin sağlanmasında sağ veya sol ideolojiye sahip insanlar bu savaşın durdurulmasını istiyorlar. Ankara'da yaşanan bu eylemi İŞİD, PKK ve istihbarat servislerinin kullandığı terör örgütleri yapmıştır" dedi.

SOYLU: "BU SALDIRI KARDEŞLİĞİ HEDEF ALMIŞTIR"

Yaşanan saldırının Türkiye'de yaşayan insanlar arasındaki kardeşliği hedef aldığını söyleyen CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, "Bu saldırılar asla hedefine ulaşamayacak. Bugüne kadar her türlü kışkırtmaya rağmen bu ülkenin yurttaşları aralarındaki barışı ve kardeşliği her zaman korumuşlardır. Bu ülke de kandan ve gözyaşından beslenenler ne yaparsa yapsınlar bu ülkenin kardeşliğini bozamayacaklardır. CHP olarak barışa ve kardeşliğe yapılan bu saldırıyı bir kez daha nefretle kınıyor, halkımızın bir arada kardeşçe yaşaması için bu güne kadar gösterdiğimiz çabayı bundan sonra da göstereceğimizden ve bu konudaki mücadelemizden herkesin emin olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Chp, Ankara'daki Patlamayı Kınadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0