GÜNDEM

Cezaevi Firarileri Enselendi

 
 5964
Cezaevi Firarileri Enselendi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Cezaevinden kaçan 2 firari ve 1 adam öldürmeye teşebbüs şüphelisi 3 arkadaş polis ve jandarmanın yaptığı ortak operasyonla yakalandı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Cezaevinden kaçan 2 firari ve 1 adam öldürmeye teşebbüs şüphelisi 3 arkadaş polis ve jandarmanın yaptığı ortak operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bafra Açık Cezaevinden kasten adam öldürmekten 10 yıl 10 ay hapis cezası bulunan 24 yaşındaki Mustafa Y. ve mala zarar vermek suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan 22 yaşındaki Mehmet  T. firar etti. Aranan firariler ile 2 gün önce Bafra Toki Evleri bahçesinde Berati Bektaş isimli sahsı bıçakladıktan sonra kaçan ve hakkında adam öldürmeye teşebbüsten aranan Niyazi İ. (21) Bafra Asayiş Büro ekipleri ve İlçe Jandarma ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları operasyonla  Sarıköy'de kullanılmayan bir evde yakalandı.
Yakalanan şahıslardan cezaevi firarileri Mehmet T. ile Mustafa Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Cezaevi'ne gönderilirken adam öldürmeye teşebbüsten yakalanması olan şüpheli Niyazi İ. Asayiş Büro Amirliğince sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Bıçaklama Şüpphelisi Niyazi İ. hakkında soruşturma devam ediyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cezaevi Firarileri Enselendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0