SAMSUN

Çevre Dostu Başkan'a Tebrik

 
 375
Çevre Dostu Başkan'a Tebrik - Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır ve Müdür Yardımcısı Sedat Kurnaz,Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ederek çevre ile ilgili yaptığı projeler ve çalışmalar için tebrik ettiler
Bafra Haber

 |  - Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır ve Müdür Yardımcısı Sedat Kurnaz,Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ederek çevre ile ilgili yaptığı projeler ve çalışmalar için tebrik ettiler

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır, "Çevre ile alakalı konularda bütün kurumlara görev düşüyor. Çevreyi korumanın ve duyarlı olmanın bir eğitim meselesi olmasının yanında, sadece bir kurumun başarabileceği bir iş değildir.Kişi ve kurumların da içinde yer alması gereken bir seferberliktir" dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u çöp problemini kısa sürede çözdüğü için tebrik eden Sağır,"Terme Belediyesinin en önemli sorunları arasında yer alan çöp sorununun çözülmesinden dolayı Başkan Kul'u kutluyorum. Çevre ile ilgili projeleri projeleri için de kendisini tebrik ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Terme Belediye başkanı Şenol Kul ise, "Hayatımız açısından büyük önem taşıyan çevremiz, tüm değerleri ile birlikte sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmemiz için korumamız gereken en önemli değerlerden biridir. Temiz ve sağlıklı bir çevreyi oluşturmak, korumak ve geliştirmek, yerel yönetimler olarak bizlerin en önemli görev ve önceliğidir. Çevre ile ilgili projeleri her zaman çok önemsiyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürüteceğiz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çevre Dostu Başkan'a Tebrik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0