EĞİTİM

Çetinkaya` Da Ata Sporumuz Emin Ellerde

 
 105
Çetinkaya` Da Ata Sporumuz Emin Ellerde - İMKB Şehit Erol Haspulat Yatılı Bölge Ortaokulu  Güreşcileri, 13-14 yaş grubu  okullar arası Serbest Stil Güreş Şampiyonası Samsun İl  Müsabakalarında, takım halinde 3. Oldu.
Bafra Haber

 |  - İMKB Şehit Erol Haspulat Yatılı Bölge Ortaokulu Güreşcileri, 13-14 yaş grubu okullar arası Serbest Stil Güreş Şampiyonası Samsun İl Müsabakalarında, takım halinde 3. Oldu.

Okul müdür yardımcısı İbrahim Şenel "˜in verdiği bilgilere göre , " Sporcularımız Antranör Tamer Turan  ve Nizamettin   İnce yönetiminde, 12 Ocak 2015 Salı günü Samsun genelinde 27 okulun katıldığı müsabakalar da, 42 kg Bahadır ÜNSEL  Birinci , 42 kg Nurettin AKTAŞ  Üçüncü , 59 kg Merthan SEVEN  Birinci , 59 kg Talha AKTAŞ Üçüncü , 66 kg Bahadır KURT Birinci olarak ve takım halinde Samsun Üçüncüsü  olarak okulumuza ve Bafra`mıza bu gururu yaşatmışlardır." dedi. Bu sonuçlarla dereceye giren sporcular Mart ayı içerisinde Kastamonu ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonası ön eleme maçlarına gitmeye hak kazandılar. Sporcularımıza  ve teknik ekibe şimdiden başarılar dileriz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çetinkaya` Da Ata Sporumuz Emin Ellerde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0