GÜNDEM

Cemiyetten Olağan Genel Kurul'a, Kurul'dan Konservatuar`a

 
 544
Cemiyetten Olağan GenelKurul'a, Kurul'dan Konservatuar`a - Kurulduğu ilk günden bu güne kadar başarılarıyla adından tüm Türkiye'de söz ettiren ve gündem oluşturan, Bafra'nın haklı gururu Bafra Musiki Cemiyetinde heyecanlı ve güzel bir bekleyiş başladı.
Bafra Haber

 |  - Kurulduğu ilk günden bu güne kadar başarılarıyla adından tüm Türkiye'de söz ettiren ve gündem oluşturan, Bafra'nın haklı gururu Bafra Musiki Cemiyetinde heyecanlı ve güzel bir bekleyiş başladı.

Bafra Musikki Cemiyeti, Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgli olarak gazetemiz muhabirine öemli açıklamalarda bulunan Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat iki önemli konuda şöyle dedi:

"Cemiyetimiz yarım asırdan fazla bir zamandır, ilçemizde musiki ve kültürel anlamda hizmet vermektedir. 25 Şubat 2015 Çarşamba akşamı, saat 19.30'da, cemiyet binasında yapılacak Olağan Genel Kurulu'a tüm üyelerimizi bekliyoruz. Bu Genel Kurul'da Bafra Musiki Cemiyeti'nin Bafra Belediyesi ile işbirliği yaparak Bafra Belediye Konservatuarı`na dönüşümü de sağlanacaktır. Bu durum yıllardır özlediğimiz bir gelişmedir.

İlçemizin kültür ve sanat alanındaki lokomotifi görevini üstlenen cemiyetimizin, bu son derece önemli ve geleceğiyle ilgili Olağan Genel Kurul'a, tüm üyelerimizin iştirak ederek fikir ve görüşlerini beyan etmeleri ve yeni yönetim için oy kullanmaları, çalışmalarımıza şevk ve ivme kazandıracaktır. Tüm üyelerimize ve Bafra'mıza hayırlı olsun."

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cemiyetten Olağan Genel Kurul'a, Kurul'dan Konservatuar`a içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0