SAMSUN

Çelik'e Veda Programı

 
 355
Çelik'e Veda Programı - Kocaeli'ne tayini çıkan Samsun İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, şehit yakınları, gaziler ve emekli polisler ile vedalaştı
Bafra Haber

 |  - Kocaeli'ne tayini çıkan Samsun İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, şehit yakınları, gaziler ve emekli polisler ile vedalaştı

Samsun Polisevi'nde düzenlenen veda programında konuşan İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, şehir ve gazi annelerine seslenerek, "Sizler bizim akamızda olduğunuz müddetçe bize, yenilgi, mağlubiyet ve düşman yoktur" dedi.

Müdür Çelik konuşmasına şöyle devam etti: "Hepinizin benim kalbimde çok farklı yerleri var. Siz çok asil insanlarsınız. Ben bu asil insanlardan bir kırgınlık görmedim. Bu da Türk milletinin yüceliğini gösteriyor. Çok yüce insansınız. Sizlerin hakkını ne yapsak ödeyemeyeceğimizi biliyorum. Sizlerin karşısında hitap etmek, özelliklede ayrılık hitabında bulunmak çok zor. Hakkınızı helal edersiniz bizleri çok memnun edersiniz. Hepinizin ellerinden öpüyorum" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Çelik'in konuşmasından sonra Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PERDER) Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı İrfan Öztürk de birer konuşma yaparak, Müdür Çelik'e yeni görevinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Müdür Çelik, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim'e özürlü gençlerin kendisine hediye ettiği Türk bayrağı çalışmasını hediye etti. Program yapılan dualar ve ikramlarla son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çelik'e Veda Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0