SAMSUN

Çekilişten 68 Bin Liralık Otomobil Kazandı Ama Ehliyeti Yok

 
 1442
Çekilişten 68 Bin LiralıkOtomobil Kazandı Ama Ehliyeti Yok - Samsun'da, Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin (AVM) düzenlediği "Beşi Bir Yerde" isimli kampanyanın kazananları belli oldu
Bafra Haber

 |  - Samsun'da, Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin (AVM) düzenlediği "Beşi Bir Yerde" isimli kampanyanın kazananları belli oldu

Citroen C4 Cactus'u kazanan talihli çekilişte olmayınca telefon açılarak araba kazandığı söylendi ama talihli kendisine telefon şakası yapıldığını zannederek ilk etapta inanmadı. Otomobili almak için alışveriş merkezine gelen talihlinin ehliyeti olmadığı ortaya çıktı.

"Bu Araba Sizin Olabilir" sloganıyla 6 Nisan 17 Temmuz tarihleri arasında yürütülen kampanyaya yoğun katılım gerçekleşti. Toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ve bu alışverişlerini kampanya masasına kayıt ettirerek çekilişe katılan 38 bin 197 katılımcıdan geçerli olan 36 bin 831 katılımcı çekiliş hakkı kazandı. Noter huzurunda yapılan törende Citroen C4 Cactus otomobilin talihlisi 200 TL'lik alışveriş yapan 23 yaşındaki öğrenci Merve Gubse Kaygusuz oldu.

Otomobili kazanan talihli çekiliş sırasında Bulvar AVM'de bulunmayınca, sunucu talihliyi telefonla arayarak otomobil kazandığını söyledi. Kendisine telefon şakası yapıldığını zannederek sunucuya inanmayan Merve Gubse Kaygusuz'u daha sonra noter görevlisi inandırdı.

Çekilişten yaklaşık 1 saat sonra otomobilini almaya gelen Kaygusuz, arabanın anahtarını Bulvar AVM Müdürü Gaye Şahin'in elinden aldı.

Çekiliş sonrası arabanın kendisine çıktığı zaman arandığında inanmadığını söyleyen talihli Merve Gubse Kaygusuz, "İlk etapta arabanın benim olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. Çok fazla şaşırdım. İlk beni aradıklarında ve 'araba size çıktı' dediklerinde 'yeğenimi uyuttum ben gelemem' dedim ve şaka olabileceğini düşünmüştüm. Sonra noter ile görüştükten sonra 'araba size çıktı, anahtarınızı gelip alabilirsiniz' deyince hemen geldim. Hayırlı olsun, çok mutluyum. Bu araba bana çıkmadan önce arkadaşlarla birlikte buradan geçerken bu arabanın kesin bana çıkacağını esprili bir şekilde söylüyordum. Zaten araba alma gibi bir planım vardı. 200 TL'ye bu işi halletmiş oldum" dedi.

Çekiliş sonunda otomobilin yanı sıra 1 adet LG 10 kg çamaşır makinesini Berguzer Yanak, 2 adet Vestel 3D Smart 42' televizyonu Bensu Bağce ve Mustafa Giray Moralı ile 1 adet Fakir Veyron toz torbasız süpürge de Füsun Altıparmak oldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çekilişten 68 Bin Liralık Otomobil Kazandı Ama Ehliyeti Yok içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0