SAMSUN

Çarşambalı Kanocular 2 Altın Ve 1 Bronzla Döndü

 
 748
Çarşambalı Kanocular 2 Altın Ve 1 Bronzla Döndü - Samsun`un Çarşamba Belediyesi Kano Takımı Sakarya`da yapılan Kano Türkiye Şampiyonası`ndan 2 altın ve 1 bronz madalyayla döndü
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Çarşamba Belediyesi Kano Takımı Sakarya`da yapılan Kano Türkiye Şampiyonası`ndan 2 altın ve 1 bronz madalyayla döndü

Çarşamba Belediyesi Kano Takım, 22- 24 Ağustos tarihlerinde Sakarya`da yapılan Kano Türkiye Şampiyonası`na 12 sporcu ile katıldı. 500 ve bin metre yarışlarında milli sporcu Kerim Tenha 2 altın, 200 metre minik bayanlarda Fatmanur Ertürk de bronz madalya kazandı.

Şampiyonada 2 altın madalya kazanan Milli Sporcu Kerim Tenha, Slovenya`da yapılacak Olimpik Umutlar Yarışmalarında Türkiye`yi temsil etmek üzere milli takıma seçildi. Tenha, Slovenya`daki Olimpik Umutlar Yarışmaları için Sakarya`da Kano Milli Takımı`na katılarak çalışmalara başladı.

Çarşamba Belediyesi Kano Takım Antrenörü Süleyman Şişli, "Çarşamba`da kano eğitimine ve yarışlara yaklaşık 3-4 yıldan bu yana çalışmalar yapıyor, istekli öğrencilerimize ve kursiyerlere kano eğitimleri veriyoruz. Bu kurs ve eğitimlerde şampiyonaya katılma şansına sahip başarılı öğrencilerimizle son 2 yıldan bu yana ciddi ciddi yarışlara hazırlanıyoruz. Geçen elde edilen başarılardan sonra dikkatleri çeken takım sporcularımızın bu yıl ki başarıları da göz ardı edilmemelidir" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çarşambalı Kanocular 2 Altın Ve 1 Bronzla Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0