SAMSUN

Çarşamba'da "Uyuşturucu" Semineri

 
 438
Çarşamba'da "Uyuşturucu" Semineri - Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Siz bizim için çok önemlisiniz
Bafra Haber

 |  - Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Siz bizim için çok önemlisiniz

Uyuşturucuya alışma, katilinle tanışma" başlıklı seminer İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen seminere Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Çocuklarda uyuşturucu kullanımının engellenebilmesi adına velilerin bilgilendirildiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, "Eğitim okulla başlayan ve biten bir süreç değildir. Okul dışında da paylaşılacak bilgilerimiz var. Çocuklarımızın nasıl olmasını istiyorsak davranışlarımızla örnek ve model olmalıyız. Sigara içmesini istemediğimiz evladımızın, sigara içen bir anne-babasının verdiği nasihat faydalı olmaz. Biz söylediklerimizle değil, yaptıklarımızla bir değer ifade edebiliriz. Düzenlediğimiz programa katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ise konuşmasında, "Okullarımızda yaşanılan her olaya karşı önce okul idarecileriyle ve bizlerle irtibata geçilmesini istiyoruz. Halkımıza her fırsatta belirttiğim gibi burada bulunan değerli velilerimize de ifade etmek istediğim bir konu var. Her ne olursa olsun 155 İhbar Hattını arayarak bizlerle iletişime geçilebilir. Hattımız herkese açıktır" ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu kullanımının kültürel ve maddi yönden durumu olmayanlarda yaygın olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, "Uyuşturucunun en büyük zararı kullanan kişi de daha fazla kullanma isteğidir. Bizler bunun önüne geçebilmek için seminerler düzenliyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Samsun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Yavuz Alp de bir sunum yaptı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çarşamba'da "Uyuşturucu" Semineri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0