SAMSUN

Çarşamba`da Öğrencilere Belediye İlgisi

 
 313
Çarşamba`da Öğrencilere Belediye İlgisi - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi`ne kayıt için gelen öğrencilere ve ailelerine Çarşamba Belediyesi yakın ilgi gösteriyor
Bafra Haber

 |  - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi`ne kayıt için gelen öğrencilere ve ailelerine Çarşamba Belediyesi yakın ilgi gösteriyor

Çarşamba ilçesinde bulunan OMÜ Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi`nde kayıtlar başladı. LYS sınavında ki aldıkları puanlarla Çarşamba İlçesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi`ni tercih eden öğrenciler, ilçeyi fakülte binasında açılan stantlarla tanıyor.

2014-2015 eğitim-öğretim sezonu`nun kayıtlarının başlamasıyla birlikte şuana kadar Hukuk Fakültesi`ne 205, Adalet Meslek Yüksekokulu`na 50 ve İletişim Fakültesi`ne yaklaşık 100 öğrenci kayıtlarını yaptırdı. Kayıt için yurdun dört bir yanından gelen öğrenciler ve yakınları ilçeyi kampüs alanında kapsamlı bir şekilde tanıyor. Çarşamba Belediyesi`nin fakülte binasında açtığı stantlarla öğrencilere Çarşamba ilçesinin kültürel yapısı anlatılıyor.

Çarşamba Belediyesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü içerisinde açtığı tanıtım standı ile öğrenci ve yakınlarına ilçemiz hakkında bilgilendirirken belediye tarafından tahsis edilen araçlarla ilçede tanıtım gezisi düzenleniyor. Ayrıca kayıt için gelen öğrencilere ve yakınlarına açılan ikram stantlarıyla yemek ikramı yapılıyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çarşamba`da Öğrencilere Belediye İlgisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0