SAMSUN

Çarşamba'da İlköğretim Haftası Kutlaması

 
 529
Çarşamba'da İlköğretim Haftası Kutlaması - 2013-2014 İlköğretim Haftası Çarşamba Durmuş Torun İlkokulu'nda coşkuyla kutlandı
Bafra Haber

 |  - 2013-2014 İlköğretim Haftası Çarşamba Durmuş Torun İlkokulu'nda coşkuyla kutlandı

Çarşamba'da, İlköğretim Haftası dolayısıyla Durmuş Torun İlkokulu'nda tören düzenlendi. Törene Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Garnizon Komutanı Zafer Öz, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Şube Müdürü Seyit Özgürel, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda öğrenci katılım yaptı.

Günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, "Bu yıl ki eğitim-öğretim dönemine 104 eğitim kurumu, 29 bin 987 öğrenci ile başlamanın tatlı telaşını, coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. Çocuklarımız eğitimi önce aileden, çevreden ve daha sonra okullardan almaktadır. Okul eğitimin en önemli ayağıdır. Nitelikli bir eğitim bir toplu geri kalmışlıktan kurtardığı gibi modern ileri aydın toplum haline getirir. Öğrencilerimize 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde başarılar dilerim" dedi.

Telat Aktaş'ın konuşmasının ardından Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Yeni Eğitim ve Öğretim döneminde ilçemize ve çocuklarımıza Hayırlı olmasını diliyoruz" dediler.

Yapılan konuşmalar ve koro halinde söylenen şarkıların ardından protokol üyeleri kurdele kesti ve okulun zilini çaldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çarşamba'da İlköğretim Haftası Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0