GÜNDEM

Çarşamba`da Doğal Gaz Sorunu Çözüldü

 
 229
Çarşamba`da Doğal Gaz Sorunu Çözüldü - Bafra Haber - Özel / Samsun`un Çarşamba ilçesinin doğal gaz dağıtım ihalesini alan Aksa Doğalgaz şirketi, Samsun Büyükşehir Belediyesinin şartlarını kabul etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Özel / Samsun`un Çarşamba ilçesinin doğal gaz dağıtım ihalesini alan Aksa Doğalgaz şirketi, Samsun Büyükşehir Belediyesinin şartlarını kabul etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, "Çarşamba`nın doğal gaz dağıtımını yapan AKSA ile anlaşmaya vardık. Protokeller hazırlanmakta yakında imzalanacak. AKSA firması Samsun Büyükşehir Belediyesi UKOME şartlarını yerine getirmeyi kabul etti." dedi.

AKSA,yapılan anlaşma ile doğal gaz boru hattı döşenen yolların 3 yıl boyunca bakımını ve belli bir miktar teminat yatırmayı kabul etti.

Şimdi gözler Bafra`nın doğal gaz ihalesini alan Akmercan Delta Doğalgaz firmasında. Büyükşehir Belediyesi ile Akmercan firması arasındaki anlaşmazlılar yüzünden bu kış Bafra`da yüzlerce ev doğal gazsız kaldı. Hatta bazı konutlar doğal gaz döşenecek düşüncesi ile doğal gaz tesisatı döşerek baca deliklerini kapattı ve kışı elektrikli soba ile geçirmek zorunda kaldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çarşamba`da Doğal Gaz Sorunu Çözüldü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0