SAMSUN

Canik'ten Yaşlılara Eğlence

 
 100
Canik'ten Yaşlılara Eğlence - Canik Belediyesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlediği eğlenceyle huzurevi sakinlerine farklı bir gün yaşattı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlediği eğlenceyle huzurevi sakinlerine farklı bir gün yaşattı

Canik Belediyesi tarafından, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri için Yaşlılar Haftası eğlencesi düzenlendi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcıları, AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu eğlencede, yaşlılar bol bol eğlenerek doyasıya bir gün yaşadı. Yaşlılarla birlikte pasta kesen Başkan Genç, ellerini öpüp, hayır duasını aldığı huzurevi sakinlerine karanfil verdi.

"GEÇMİŞLE GELECEK ARASINDA KÖPRÜ"

Yaşlıları dinleyen Başkan Genç, "Hayatımıza değer katan, örfümüzü, adetimizi, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan büyüklerimizle beraber olmaktan çok mutluyum. Geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran yaşlılarımıza sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Unutulmamalıdır ki yaşlanmak insanlar için kaçınılmaz bir olgudur" dedi.

Canik Belediyesi olarak yaşlılara önem verdiklerini ifade eden Genç, "Yaşlılarımıza hizmet etmek bizlerin görevi. Bir ömrün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş yaşlılarımızın mutlu olmaları bizler için çok önemli. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Başta annem olmak üzere tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum" diye konuştu.

Yaşlılarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Başkan Genç, eğlence öncesi yaşlılara karanfil dağıttı. Düzenlenen eğlencede doyasıya bir gün yaşayan huzurevi sakinleri, çalan müzikler eşliğinde bol bol oynadı. Başkan Genç, yaşlılarla birlikte pasta da kesti. Bu arada Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'ndeki etüt merkezlerinde eğitim gören minikler de eğlencede yaşlıların elini öptü. Kuşakların bir araya geldiği buluşmada, çocuklar yaşlılardan bol bol hatıralar dinledi. Eğlenceden memnun kalan huzurevi sakinleri de, kendilerini unutmayan Başkan Genç'e teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'ten Yaşlılara Eğlence içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0