SAMSUN

Canik'ten Çocuklara Özel Proje

 
 533
Canik'ten Çocuklara Özel Proje - Canik Belediyesi, hazırladığı proje ile ilçedeki 2015 öğrenciye çocukluğunu yaşatacak
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi, hazırladığı proje ile ilçedeki 2015 öğrenciye çocukluğunu yaşatacak

İlçenin daha önce köy olan mahallelerinden seçilecek çocuklar, Dünya Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım 2014 ile 23 Nisan 2015 tarihleri arasında çeşitli etkinliklere katılacak. Canik Belediyesi ile Piazza AVM tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek ve 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde başlayacak proje ile Canikli çocuklar eğlenceye doyacak. 20 Kasım'da düzenlenecek etkinliklerle start alacak olan proje, 23 Nisan 2015 tarihinde sona erecek. Proje kapsamında, daha önce köy olan mahallelerde okullardan seçilen 2015 çocuk, sinema, buz pateni, bowling, çocuk oyunları gibi etkinliklere katılacak. Çocuklar Mart ayında ise, Canik Belediyesi'nin Bir Can Bir Fidan Projesi kapsamında fidan dikecek.

"ÇOCUKLAR EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ"

Çocukların gelecek anlamına geldiğine işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çocuklar milletimizin en büyük zenginliğidir ve bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek. Çocuklarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu bakımdan çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Çocuklarımız için hazırladığımız proje ile özellikle yukarı mahallelerimizde ikamet eden ve çocukluklarını yaşayamayan öğrencilerimize bu duyguyu yaşatmayı amaçladık. Projemiz çerçevesinde okullarımızdan seçilen 2015 çocuğumuz, düzenlenecek sinema, bowling, buz pateni gibi etkinliklerle farklı bir gün geçirecekler" dedi.

"2015 FİDAN DİKİLECEK"

Çocukları çok sevdiğini ve onlara güvendiğini belirten Başkan Genç, "Yaptığımız her işte asla çocuklarımızı ve gençlerimizi ihmal etmiyoruz. 19 Mayıs ve 29 Ekim'de düzenlediğimiz gezilerle çocuklarımızın tarihimizi yakından ve yerinden öğrenmesini sağlarken, bu tür etkinliklerle de onların sosyal aktivitelere katılmalarını amaçlıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kadar sürecek projenin en anlamlı tarafı ise, 2015 yavrumuzun 'Bir Can Bir Fidan' projesi çerçevesinde 2015 fidan dikecek olması. Çocuklarımıza gözleri gibi parlak bir dünya diliyorum" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'ten Çocuklara Özel Proje içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0