SAMSUN

Canik'te Yeni Yılda Yeni Hedefler

 
 566
Canik'te Yeni Yılda Yeni Hedefler - "Yepyeni Canik" sloganıyla şehri geleceğe taşıdıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2015 yılında da önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi
Bafra Haber

 |  - "Yepyeni Canik" sloganıyla şehri geleceğe taşıdıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2015 yılında da önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi

Canik Belediyesi, yeni yıla dolu dolu girmeye hazırlanıyor. Üçüncü dönemde "Yepyeni Canik" sloganıyla ilçeyi 2023 ve 2071'e hazırladıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un gelişimi için önemli olduğuna inandıkları projeleri 2015'te başlatacaklarını ifade ederek, Canik'in "Projeler İlçesi" unvanını yeni yılda da sürdüreceklerini söyledi. Genç, "Proje üretmek ve hayata geçirmek bizim işimiz. Canik Belediyesi olarak projelerimizle 2071'e koşuyoruz" diye konuştu.

YENİ MAHALLE ESTETİK OLACAK

Yeni yılda başlatacakları en önemli projelerden birinin Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Yeni Mahalle'de uygulayacağımız dönüşüm projemizle bu mahallemiz yepyeni bir çehreye kavuşacak. Buradaki hurdacılar proje dahilinde kalkacak ve estetik bir yaşam merkezi inşa edilecek. Bu projemiz içerisinde bayanlarımıza özel olacak bir de Hanımlar Konağı projemizi yapacağız. Ayrıca engelli vatandaşlarımıza yönelik yapacağımız Engelsiz Kafe projemiz de 2015 yılı içerisinde hayat bulacak" dedi.

SANCAKTEPE HAYAT BULUYOR

Samsun turizmine önemli katkısı olacak olan Sancaktepe Projesi'nin de yeni yılda tamamlanacağına işaret eden Genç, "Bir sosyal yaşam projesi olan çalışma kapsamında 70 bin metrekare alan üzerinde 2 bin kişilik anfi tiyatro, kafeteryalar, seyir alanları, yürüyüş yolları yer alacaktır. Proje tamamlandığında Samsun, şehre turistlerin ve vatandaşlarımın uğramadan geçemeyecekleri bir mekana kavuşacak. Projemizi başlattık ve çalışmaları aksamadan yürütülüyor. İnşallah 2015'te tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Yeni Yılda Yeni Hedefler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0