SAMSUN

Canik'te Spora Yatırım

 
 94
Canik'te Spora Yatırım - Canik Belediyesi, kurduğu spor merkezleriyle gençleri geleceğe hazırlıyor
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi, kurduğu spor merkezleriyle gençleri geleceğe hazırlıyor

Canik Belediyesi, gençlerin sağlıklı ve aktif bireyler olarak yetişmeleri amacıyla kurduğu Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi başta olmak üzere birçok spor tesisi ile çocuk ve gençleri geleceğe hazırlıyor. Bayan Basketbol Takımı Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden belediyenin bünyesinde, futbol, basketbol, judo, tekvando, kick-boks, boks, badminton ve voleybol gibi dallarda yüzlerce sporcu bulunuyor.

JUDOCULARA SÜRPRİZ

Genç sporcuların çalışmalarını yakından takip eden Canik belediye Başkanı Osman Genç, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde judo dersi alan sporculara sürpriz yaparak, çalışmalarına katıldı. Genç judocuların ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, spor hocalarından çalışmalar hakkında bilgi alırken, judocuların gösteri maçını da izledi.

"SPORA ÖNEM VERİYORUZ"

Gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem verdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak kurduğumuz Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimiz sayesinde gençlerimiz hem spor yapma imkanı buldu hem de bunun yanında önemli başarılar elde ettiler. Spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Bu bakımdan spora yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz" dedi.

Canik'in sporda bir marka haline getirdiklerine işaret eden Başkan Genç, "Çocuk ve gençlerin sağlıklı ve aktif bireyler olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımımız şehrimizi 1. Lig'de başarıyla temsil ediyor. Yine diğer spor dallarında gençlerimizin elde ettiği başarılar bizlere onur veriyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya desteğimiz artarak sürecektir" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Spora Yatırım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0