SAMSUN

Canik'te Sokak Basketbolu Heyecanı Başladı

 
 73
Canik'te Sokak Basketbolu Heyecanı Başladı - Canik Belediyesi, gençleri sporla buluşturmak için düzenlenen 'Sokak Basketbolu Turnuvası', düzenlenen başladı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi, gençleri sporla buluşturmak için düzenlenen 'Sokak Basketbolu Turnuvası', düzenlenen başladı

Canik'te düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası büyük ilgi gördü. Canik Belediyesi ve bir AVM tarafından organize edilen Sokak Basketbolu, basketbol severleri Canik'te buluşturdu. 70'in üzerinde takımın katıldığı turnuva, düzenlenen törenle başladı. Turnuvanın açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Genç, gençleri sporla buluşturmayı önemsediklerini belirterek, "En iyi yatırım insanların üzerine yapılan yatırımdır. Bu nedenle özellikle geleceğimiz olan gençlerimize yönelik faaliyetlere önem veriyoruz. Yaptığımız etkinliklerin gençlerin üzerinde olumlu iz bırakması bizleri mutlu ediyor. İnanıyorum ki, Sokak Basketbolu Turnuvası da bu anlamda farklı bir etkinlik olacak" dedi.

71 TAKIM KATILIYOR

Turnuvanın açılışını Başkan Osman Genç ve Milletvekili Adayı Hocaoğlu, basket atarak birlikte gerçekleştirdi. Daha sonra turnuvaya katılan takımlar eleme maçlarını oynadı. 16 yaş üzeri gençlerin katıldığı turnuva 3+1 bir takımlardan oluşuyor. 60'i erkek, 11'i bayan olmak üzere 71 takımın yer aldığı turnuva, 24 Mayıs'ta sona erecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Sokak Basketbolu Heyecanı Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0